Hakkinen: Ricciardo Şampiyonluğu Çalabilir

yazar:

kategori:

Çifte dünya şampiyonu Mika Hakkinen Red Bull’dan Daniel Ricciardo’nun 2014 şampiyonluğu için gözardı edilemeyeceğini söylüyor ve Mercedes ikilisi Nico Rosberg ve Lewis Hamilton’ın arasındaki savaşın buna yardım edebileceğini düşünüyor.

“Mercedes’in baskınlığı sezon başına göre azaldı. Bana göre Ricciardo tehlikeli. Peşpeşe şampiyon olmuş bir takımda sürüyor ve bu konumlarda çok fazla deneyimleri var.”

“Mercedes’te daha fazla baskı var ve sürücüler arasında çatışmalar yaşanması şampiyonluğa ulaşmak için yardımcı olmuyor.”

Fin şampiyon Mercedes’in yüksek profiline ve Rosberg ve Hamilton’ın arasını düzeltmeye çalışmasına rağmen ikilinin saygısızca savaşmaya devam etmesini bekliyor.

“Her iki sürücü de şampiyon olmak istediğini söylüyor olacak. Elbette yarışın başındaki kazalar hiçbir şartta olmamalı. Ancak şimdi sıradaki yarış gelecek ve tüm çabalara rağmen kimse Nico ve Lewis arasındaki şiddetli savaşı durduramayacak.”


Yorumlar

“Hakkinen: Ricciardo Şampiyonluğu Çalabilir” için 7 yanıt

  1. mika git işine sadece demeç vermek için yapıyorsun nedir…sen ve kehanetlerin hiç inandırıcı değil…

    buda tıpkı kimi Alonsoyu bu seneki araçla yerle bir eder yorumuna benzemiş…

    sonuç ise gayet açık…

  2. rosberg power avatarı

    Mercedes eşitliği bırakıp puan olarak öndeki pilotuna odaklanmalı. Yoksa mümkün 2007 senesinde bunu gördük.

  3. Geçen 4 sene boyunca RedBull hiçbir aşamada bu seneki Mercedes kadar dominant değildi. Mercedes pilotları her yarış kaza veya arıza yapmazsa Ricciardo’nun şansı yok.

  4. bence olabilir çünkü; 2005 rainin yaşadığı teknik sorunlar kazalar mekanik arızaların sayasinde alonso şampiyon olmuştu.

  5. ricciardo iyi hoşta gerçi spa gibi düzlüğü çok olan pistte gördük yine baskın ama rb biraz zıplama yapmış gibi duruyor fakat bu saatten sonra bu kadar baskın bir arabayla şampiyonluğu başka takıma kaptıran iki pilotta bıraksınlar f1’i.Ha massanın başına gelenler gibi her yarış bir kaza teknik aksaklık olur bişey diyemem ama o kadar şansızlık olmaz ya.

  6. Ne diyo la bu 😀 Dünya tersine dönse, yarışacak pilot kalmasa Ricciardo şampiyon olamaz. Ricciardo’yu kötülediğimden değil, müthiş bir pilot ama Mercedes’e gücü yetmez. Ancak böyle hatalar sayesinde kazanabilir.

  7. Ric ham ros ve takım bırbırlerıyle ugrasırken sampıyon olur mu olabılır….:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir