Mini Mika: Hugo Hakkinen Karting Yapıyor


Yorumlar

“Mini Mika: Hugo Hakkinen Karting Yapıyor” için 8 yanıt

  1. Erja yengenin hamile haliyle yarışlara geldiğini hatırlayan var mı? Hugo büyümüş artık.

  2. Benim gelecekte yine bir Schumacher Hakkinen mücadelesi izleyeceğimize olan inancım tam. Hem Minik Schum, hem minik Hakkinen alt karting serilerinde başarılı sonuçlar alıyormuş. Mick için işler artık çok daha zor, ama Schumacher’in soyundan geliyorsanız hiçbirşey zor değildir! Hakkinen’de öyle. Umarım birgün yine Belçika’da bu iki ismi mücadele ederken izleriz.

    1. Özellikle Hakkinen’in oğlu babasının kopyası:) Umarım pilotluğuda babasına benzer. Bu iki soyadı tekrar formula 1’de görmek çok isterim. En son Senna soyadının olması çok güzeldi fakat Bruno fazla kalamadı neyazık ki.

    2. İnşallah, ancak bu iş isimle olmuyor. Daha önce pek çok ünlü ismin akrabalarını F1’de gördük, sadece Rosberg isminin üzerindeki yükü taşıyabildi.

      Schumacher’den alıntı yapmak gerekirse,

      “I would prefer to steer him (Mick Schumacher) away from the racing track on to some golf course because I have seen with Jacques Villeneuve or Damon Hill, or even with my own brother Ralf, what a burden a name can be.”

    3. Kemal içimden senin pilotoğulları tayfası ile ilgili bir yazı yazacağın geliyor. Yanlış mı düşünüyorum?

      Damon Hill, Jacques Villeneuve, Nico Rosberg, Nelson Piquet Jr, Kevin Magnussen, Max Verstappen, Mick Schumacher, Hugo Hakkinen ve daha bilmediklerim.

      1. Aklımda çok uzun zamandır Nico Rosberg ile Schumacher’in yarıştığı zamanlardan beri böyle bir plan var fakat hep erteliyorum, nereden anladın 🙂 Bu hatırlatmayla beraber en kısa sürede bu yazıyı yazacağım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir