Haug: “Hamilton – Rosberg Savaşı Formula 1’i İlgi Çekici Yapıyor”

yazar:

kategori:

Mercedes’in eski motor sporları patronu Norbert Haug, 2014 Formula 1 sezonunda Lewis Hamilton ve Nico Rosberg arasındaki mücadelenin oldukça ilgi çekici olduğunu düşünüyor.

Haug, Belçika’da Mercedes pilotları arasında yaşanan temasın olağan dışı bir durum olmadığını söylüyor.

Haug “Olmamalı ancak takım arkadaşları arasında bile böyle şeyler olabilir. Özellikle de dünya şampiyonluğu için mücadele eden sadece takım arkadaşlarıysa ve takım emri olmadan yarışıyorlarsa bu tür şeyler olabilir.”

“Hamilton ve Rosberg pist üstünde mücadele ediyorlar ve bu durumu Gümüş Oklar için değerli buluyorum.”

“Monza’da temiz bir şekilde duble zaferi kazanırlarsa Spa geçmişte kalacak. Bu ikili arasındaki mücadele olmasaydı dünya şampiyonası bunun yarısı kadar dahi ilginç olmazdı.”

“Yumurtaları kırmadan omlet yapamazsınız. Bunu geçmişte David Coulthard ile Mika Hakkinen, Juan Pablo Montoya ile Kimi Raikkonen ve Fernando Alonso ile Lewis Hamilton arasında gördüm. Takım arkadaşları arasındaki savaş bu sene icat olmadı!” dedi.


Yorumlar

“Haug: “Hamilton – Rosberg Savaşı Formula 1’i İlgi Çekici Yapıyor”” için 2 yanıt

  1. Haug amcayı özlemişim. “Yumurtaları kırmadan omlet yapamazsınız” Güzel laf.

  2. soyledklerinin hepsi doğru ve kesinlikle katılıyorum,aynı takımda olsalar bile f1 de çekişme her zaman ilgi çeker taraftarların istediği budur,açıkçası spa’dan sonra monza yarışını sırf mercedes pilotlarılarının çekişmesi yüzünden izlicem…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir