Massa: “Kariyerimde Bir Çok Kez Bırakmaya Çok Yakındım”

yazar:

kategori:

Williams’a geçtiğinden beri temiz bir yarış geçirmekte zorlanan ve sonunda bunu Monza’da başararak podyuma çıkan Felipe Massa, kariyerinde hep sıkıntılı dönemlerin olduğunu söyledi.

Ferrari’de özellikle Fernando Alonso ile çalıştığı dönemde büyük sıkıntılar yaşayan Massa, Williams’ta da özellikle İtalya’ya kadar oldukça sıkıntılı yarışlar geçirdi.

Bir ara Massa’nın yerine vatandaşı Felipe Nasr’ın adı anıldı ancak Massa, 2015 için doğrulanmasıyla rahat bir nefes aldı.

Massa “Dürüst olmak gerekirse kariyerimde her zaman zor dönemlerim oldu. Sadece şimdi ya da Ferrari’de değil. Brezilya’da Formula Chevrolet’te yarıştığımdan beri hep bu tür zorluklar yaşadım.”

“Bir çok kez kariyerimi bitirmeye çok yakındım ancak her zaman üstesinden gelip ilerlemeyi başardım.” dedi.


Yorumlar

“Massa: “Kariyerimde Bir Çok Kez Bırakmaya Çok Yakındım”” için 12 yanıt

  1. KimiRaikkonen avatarı
    KimiRaikkonen

    Massa iyidir iyi.

  2. Onur Gentas avatarı

    Massa gününde olduğunda mutlaka üst sıraları zorlayan bir pilot. Ama işte gününde olduğunda diyorum. Her yarışta aynı performansı gösteremiyor ne yazık ki. Yarış içinde en ufak problem yaşadığında bir daha toparlayamıyor. Çok duygusal bir insan olduğu ortada. Her şeye rağmen Massa’ya gelene kadar F1’den gitmesi gereken bir çok pilot var.

  3. Massa iyi ki bırakmayıp wıllıams a gecmıs…Bir pılotun ılla ıyı olması ıcın alonso schumı olması gerekmıyor bence..Zaten yeteneklı olmasa senelerce Ferrarı de ve F1 de kalamazdı…Bu bır gercek…

    He uzatmalarımı oynuyor evet..ama en azından guzel bır jubıle havasında olabılır onun ıcın…Allah gonlune gore versın…

  4. Kabul etmek gerekir ki Massa artik bitmis bir pilot, uzatmalari oynuyor. Karakterine hic sozum yok ama pilotaji f1e girdiginden beri “2.sinif”in otesine gecemedi…..mazisini onune katip dusunmesi gerekir neden benim hic taraftarim yok diye(1-2kisi var oda her malin bir kor alicisi oldugundan gelmislerdir)

    1. Massa yı herhangi bir pilotun yanına koy lewis ve alonso dışında kafa kafaya gider ya da önde olur. saçma bir yorum yapmışsın.

      1. KimiRaikkonen avatarı
        KimiRaikkonen

        Araya Lewis’i de katayım da salladığım anlaşılmasın 🙂

        1. Ya arkadasim sen nie her alonso fanina bi laf sokuyosun anlamiyorum ki derdin ne 😀

  5. ferrari’nin son kazandığı 2 takımlar şampiyonasındaki yadsınamaz katkına rağmen, 2007’de takım arkadaşının (yerini verme olayını geçtim, 2. sırada olarak bile hamilton’un 5., alonso’nun 2. olmasını engelleyip) şampiyon olmasında doğrudan katkın olmasına rağmen, ertesi sene son virajda şampiyonluktan olmana rağmen, nihayetinde suçlu ilan edilip kovulman sonucu yerine getirilen pilotun, senin hızın nedeniyle muhatap kalmak zorunda kaldığın (fernando is faster than you, çekil kenara) mesajını alacak kadar bile hızlı gidemediğini ve “kim gelse daha iyi sürer tezinin” içinin nasıl boş olduğunu göstermiş olmana rağmen; sebebi belli olmayan, ama bir şekilde içlerine karın ağrısı olduğun insanların bu ağrısı geçmediğine göre, bırakmamakla doğru kararı vermişsin massa, teşekkürler. mercedes’lerden seken tek pole pozisyonu ve ferrari’nin evindeki anlamlı podyumu da bu ağrılı insanlara armağan et, yakışır.

    1. OtonomAktor avatarı

      massa yı severim pistte sempati beslediğim yarışçılardandır. fakat o büyük kazasından sonra eskisi gibi süremedi massa kabul etmek gerekir. gerçi öyle bir kazadan kim olsa eskisi gibi olması çok güç olur massayıda suçlamamak gerekir. umarım f1 deki kariyerinin son yıllarında beklediği hedeflediği şeyleri başarabilir massa reis.

  6. bir çok kez doğru karar vermeye yakınmış demek ki:)

    1. Neden? Massa kötü bir pilot mu? Birinin yarışını mı katletti? Tutarsız açıklamalar mı yaptı? Diğer pilotlara mı sataştı?

      1. Massa iyi bir pilot tu,ferrari de bu kadar uzun süre 2.pilot olarak kalarak kendini bitirdi,sempatik ve üstüne brezilyalı oluşu sevilmesi için yeterli ama doğru kariyer planlaması lazım.şansız çocuk maalesef.
        Williams finansal sıkıntılarını aşıp aracı geliştirebilirse 2015 de belki şansızlığını yener diyeceğim ama ne yazıkkı Bottas f1 in bundan sonraki jenerasyonunda şampiyonluk alabilecek 2-3 pilottan biri yine işi zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir