Barrichello: "Brawn GP 2009'un Sürprizi Olacak"

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, bu hafta Barselona’daki güçlü görüntülerinin ardından takımının 2009 sezonun sürpriz olacağını yineledi.

Eski Honmda Racing takımının son anda kurtarılıp Brawn GP olarak yoluna devam etmesine rağmen BGP001 aracı, İspanya’daki testlerin yıldızı oldu.

Genelde test zamanlarının çok dikkate alınmamasına rağmen Barrichello, takımının 2009’da güçlü bir konumda olacağını söyledi. Tecrübeli pilot, geçirilen zor dönemin ardından iyi bir araç ortaya koymada takım çalışmasının kilit rolü olduğuna inanıyor.

Barrichello: “Bu takım çalaışması ve sahip olunan iki pilota olan güvendir”

“Formula 1’de çok sayıda iyi pilot görebilmeme rağmen kendime ve Jenson’a, pilotlar arasında listenin tepesinde olma konusunda güveniyorum ve takım, iyi bir araç yaratma adına harika bir iş çıkardı”

“Tam şimdi, bütün söyleyeceklerim sadece, ilk yarışlar için kendime baskı yaratacak anlamına gelir.”

“Doğrulayabileceğim tek şey, iti bir araç olduğu ve iyi bir motor olduğu, iyi bir grup olduğu. Senenin sürprizi olacağımızı düşünüyorum”

Bununla birlikte Barrichello, kısa zamanda rehavete kapılmayacağını da belirtti.

Barrichello: “Düşüncelerimin önüne geçmek ve bu sene için işin hallolduğunu düşünmek istemiyorum ama bu harika bir başlangıç”

“Aracı yapan grup harika ve bunlar, bütün politik şeylerin ve aylardır süren karmaşıklığın ardından geldi. Bu aracı fevkalade yapmak için iyi insanlar çalışıyordu, şimdi yaptıklarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Sürpriz yapacak bir araca sahip olma şansımızın olduğunu düşünüyorum”

Brazilyalı pilot ayrıca, takımın hayatta kalma çabasında olduğunda kendisinin F1 kariyeri için de endişelendiğini kabul etti.

Barrichello: “Şampiyona hakkında konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum. Söyleyebileceğim tek şey, uzun zamandır bu anı beklediğimdir.”

“Brezilya’da, tecrübemi ve mutluluğumu iyi bir araca aktaramayacağım konusunda endişeliydim. Çünkü, sürüp sürmeyeceğimi bilmiyordum. Bu senenin mutlu geçeceğini söylemekten gerçekten mutluluk duyuyorum”


Yorumlar

  1. Bu adamlarin gecen seneyi tamamen pas gecip 2009 kurallarina gore araci hazirladiklarini dusunursen neden diger takimlardan bu kadar ileride olduklarini anlarsin..

  2. Anlayamadığım konu, al bi motoru ilk defa şak diye bi şasiye tak sonra ilk testte muazzam dereceler. Honda'nın zamanında şasi motor uyumu berbat ötesi değilmiydi, hatta aynı motoru yavru takımları daha iyi uydurmuşlardı bi önceki senenin Honda şasisine şimdi ne oldu da böyle bir zamanda böyle bir sonuç çıktı. Bilimde teknolojide tesadüfe pek yer yoktur ama…. Çıkacak bişey ama bakalım ne?! Merakla bekliyik..

  3. o diilde biz bunlara kers'i de versek, karşılığında şaşi bilgilerini fln alsak:)

  4. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    mclaren hızlanana kadar brawn 'dayız:)

  5. Umarım öyle olur Bari. Button'cıyım ama sen de çok sevdiğim pilotlardan birisin; yeter ki yarış kazanın. 100 adet bedava BrawnGP t-shirtü dağıtacağım, umarım giyenler sayenizde gururlanır..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir