Red Bull Hala Takım Emrine Karşı

yazar:

kategori:

Red Bull’un Takım Patronu Christian Horner, Daniel Ricciardo’nun zor da olsa şampiyonluk şansı bulunmasına rağmen takım emri uygulamayacaklarını söyledi.

Singapur’da Red Bull sürücüleri yarışı 2 ve 3. sıralarda tamamladılar. Sebastian Vettel yarışı hemen takım arkadaşının önünde tamamladı ancak takım pozisyon değişimi istemedi.

Horner “Her ikisinin matematiksel olarak şansı var. Bu uzun bir mücadele ve pist üstünde yarışmak onlara bağlı. Bizim onlara müdahele etmemiz doğru olmaz. Bu yüzden yarışmalarına izin veriyoruz.”

“Daniel araçta tamamen rahat ve bundan dolayı mutlu. Daniel’in şampiyon olmak için ciddi şansı olsaydı ve Sebastian matematiksel olarak mücadelenin dışında olsaydı o zaman takım için elimizden geleni yapardık ancak şu anki duruma göre çok uzaktayız.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull Hala Takım Emrine Karşı” için bir yanıt

  1. horner mantıklı konuşmuş,neden %98 kazanılamayacak bir şampiyonluk için bir numaralı pilotunu harcasın’ki,kim aksini yapardı,vettel bu yıl araçta sorunlar yaşıyo ama bu yateneği ve dört şampiyonluğu götürmez,gelecek yıl redbull tekrar iyi olacak bence,renault’tan tam destek aldılar ve motorlar artık o kadar bilinmez değil,bu yıl bile en dengeli ve en iyi şasi hala redbull’da…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir