McLaren, Johnnie Walker’ı Kaybettiği İddialarını Yalanladı

yazar:

kategori:

McLaren takımı, uzun zamandır sponsoru olan Johnnie Walker ile yollarını ayıracakları yönündeki iddialara karşı çıktı.

Johnnie Walker’ın Formula 1’in sponsoru olmasının ardından Mirror gazetesinden Byron Young, ünlü sponsorun McLaren’e desteğini keseceğini iddia etti.

Bu iddiaların üzerine takım sözcüsü “Evet, Johnnie Walker 2015 aracımızın üzerindeki sponsorlardan birisi olacak.” dedi.

Bu arada Kevin Magnussen yarış sonrasında vücudunda yanıklar oluştuğu yönündeki iddiaları yalanlamış ve durumun abartıldığını söylemişti. Takım sözcüsü, genç sürücünün “Sert bir Viking erkeği gibi görünmek” istediği için böyle bir açıklama yaptığını söyledi.

Sağlık sorunları yaşayan tek isim Magnussen değilmiş. Daniil Kvyat’ın da içecek mekanizmasında sorun oluşmuş.

Yarışı ikinci sırada tamamlayan Sebastian Vettel ise karın ağrıları nedeniyle yarış sonrası röportajını erken tamamlamış.

Röportaj bitmeden Hamilton’un kendisini geçerek liderliği alması için Vettel “Fiat Panda sürdüğünüzü ve arkanızda Porsche 911 olduğunu hayal edin.” şeklinde bir yorum yapmış.


Yorumlar

“McLaren, Johnnie Walker’ı Kaybettiği İddialarını Yalanladı” için 5 yanıt

  1. Sebastian ağlamayı kes lütfen

  2. vettel kac sene f1 ı domıne ettın rbr ıle bırakta zamanında fıat panda gıbı olan aracları ezdın…sımdı bırak ta bıraz fıat panda sen ol…sabırlı ol renault ve redbull da seneye kalırsan cok daha rekabetcı bır aracın olacak…

  3. McLaren-JW olayına değil de şu olaya takıldım:
    Vettel “Fiat Panda sürdüğünüzü ve arkanızda Porsche 911 olduğunu hayal edin.” şeklinde bir yorum yapmış.
    Ulan kamyon şoförü derler adama! 4 yıldır Porsche 911 ile sürüp Fiat Pandaları değil geçmek yanına bile yaklaştırmazken böyle vıdı vıdı etmiyordun. Sus Vettel sus. Sus ki o parmağın dönüp dolaşıp sana gelmesin.

    1. Sağlıklı bir yaşam için maden suyu içiniz. Soğuk içiniz üstüne su içmekten kurtulunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir