Japonya’da Pazar Günü Beklenen Tayfun Yarışı İptal Edebilir!

yazar:

kategori:

FIA, pazar günü Suzuka’da beklenen şiddetli fırtınanın Formula 1 yarışını etkilemesi ihtimaline karşı gelişmeleri yakından takip ediyor.

Son günlerde kasırga Pasifik Okyanusu’nda sert bir şekilde kendisini gösteriyor ve Japonya Suzuka’da pazar günü güçlü rüzgarlarla yağmur olması bekleniyor.

Tayfunun yarışın iptaline bile sebep olma ihtimali bulunuyor. FIA, ne yönde ilerleyeceğine önümüzdeki günlerde karar verecek.

Takım patronları bu konuda bir planın olup olmadığını merak ediyorlar. FIA ise yaptığı açıklamada gelişmeleri yakından takip ettiğini duyurdu.

Jenson Button “Umarım pazar günü Suzuka’da yarışabiliriz. İstediğimiz ilk şey bu. Tayfunun bu yönde ilerlemesi her zaman çok büyük sıkıntıdır. Umarım burayı es geçer.”

“Hava şartları açısından karmaşık bir hafta sonu olacak. Yarın da yağmur yağma şansı oldukça yüksek.”  dedi.

Japonya’da 2004 ve 2010 senelerinde sıralama turları, cumartesi günkü yoğun yağmur nedeniyle pazar günü gerçekleştirildi.


Yorumlar

“Japonya’da Pazar Günü Beklenen Tayfun Yarışı İptal Edebilir!” için 4 yanıt

  1. Alonso Mclaren’i anlaşmasını sıralamalarda açıklayıp yağmurlu bir yarışı kazanırsa Ferrari’ye efsane cevap vermiş olur.Her ne kadar pilot taraftarlığı yapmasam da durum bu.

  2. Ah muson lastikleri ahhh…

  3. yagmurlu olsun alonsoyu ust sıralarda gormek ısterım hatta yarısı kazanması insallah

  4. inşallah eder

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir