Barrichello “Adil Bir Şampiyonluk Mücadelesine Hazırım”

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Brawn GP’de şu anda Ferrari’deki günlerinden çok daha mutlu olduğunu söyledi.

Barrichello yeni takımı Brawn GP ile şampiyonluk kovalamaya yakın olduğunu düşünüyor.

Barrichello Şu anda her şey daha iyi. Çok daha iyi çünkü kimseyle bir ayrılık olmadığını biliyorum. Şu anda rekabetçi bir araçla adil bir mücadele olacak.” dedi.

Yeni aracın potansiyeli hakkında konuşan Barrichello “Aracın potansiyeline inanıyorum. Gördüklerime göre araç süper rekabetçi ve sezon nasıl gelişecek göreceğiz.”

“Biz kesinlikle küçük bütçeliyiz, henüz sponsor yok ve bu bakımdan zor bir sene olacak. Ancak bununla birlikte artık F1′in daha az test ve limitlerle küçük takımlara açık olduğunu düşünüyorum. Bu bizim lehimize olacak ve aracın süper rekabetçi olduğuna inanıyorum.”

“Eğer geçen sene benim son senem olsaydı, eğer son olsaydı bu kötü olurdu. Süper bir Silverstone GP’si geçirmiştim ancak ben burada bunun için yokum. Daha fazlasını istiyorum. Ve artık buna sahibim.”

“İstediğim her şey oldu gibi. Ferrari’den indim ve şu anda iyi bir takımım ve takım arkadaşım var. Ferrari’de her şey Michael içindi.”

“Bu yüzden Honda’ya geldiğimde benim ve takım arkadaşım için oldu ancak hiç bunu başarabilecek araca ya da ekipmana sahip olamadım. Ve artık sahibim. Jenson ilke aramızda temiz bir mücadele olmasını bekliyorum.”

“İkimizde kazanmak istiyoruz ancak en önemlisi tüm bu konuştuklarımızı şampiyonluk mücadelesine çevirebilmek.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir