Hamilton 3.lüğe Yükselebilir!

yazar:

kategori:

Dünya şampiyonu Lewis Hamilton, yarışın son güvenlik aracı bölümünde Jarno Trulli ile arasında olan olay sonucunda 3. sıraya yükselebilir.

Mclaren Takım Patornu Martin Whitmarsh, FIA’nın Trulli’nin güvenlik aracı periyodunda Hamilton’u tekrar geçmesi ile inceleme başlattığını açıkladı.

Whitmarsh “Şu anda 3.lük mü yoksa değil mi bir tartışma var çünkü Trulli güvenlik aracı periyodunda geri düşüp tekrar geçti. Ancak ne olursa olsun sağlam bir sonuç elde ettik.”

“Sonuç olarak güvenlik aracı varken Trulli çimene çıktı ve Hamilton’un onu geçmekten başka çaresi yoktu. O, pist üstünde değildi.”

“Ancak Trulli daha sonra güvenlik aracı varken tekrar geçti ve kural olarak bunu yapamazsınız bu yüzden FIA’nın şu anda olayı incelediğini biliyorum ve şüphesiz bir sonuç çıkacaktır.”

“Şu anda durum böyle ve önümüzdeki saatlerde ne olacağını göreceğiz.” dedi.

Hamilton da BBC’ye yaptığı açıklamada takımından gurur duyduğunu ve beklememelerine rağmen çok iyi sonuç elde ettiklerini söyledi.

Hamilton “Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Tüm hafta sonu boyunca takım inanılmaz iş yaptı. PErformans olmamasına rağmen inançları kırılmadı. Birbirimize bağladık, kafamız dik çalışmaya devam ettik. Bu sonuç takım ruhunu gösteriyor ve ben çok gururluyum. Bu puanlar için çok mutluyum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir