Kvyat Vergne’in Seçilmemesine Şaşırmamış

yazar:

kategori:

Daniil Kvyat Red Bull’daki boş koltuk için Vergne’in seçilmemesini anlayabildiğini söyledi.

“Jean-Eric harika bir sürücü, çok hızlı ve deneyimli. Ancak uzun süredir yarışmıyorum ve F1’de de çok yeniyim. Bazı şeyleri yaparak öğrenirsiniz, bence bu benim için geçerli.”

“Bu yıl gördük ki deneyim Jean-Eric için önemli olmadı. Ancak benim için harika bir karşılaştırma, çünkü JEV ve Daniel’in geçen sezon çok yakın olduklarını biliyoruz.”

“Elbette kendime güveniyorum ve Red Bull da bana güveniyor. Bu kararı vermekle güvenlerini belirttiler. Benim nasıl bir sürücü olduğumu biliyorlar ve onları haklı çıkarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”


Yorumlar

“Kvyat Vergne’in Seçilmemesine Şaşırmamış” için 16 yanıt

  1. Çok komik bir açıklama olmuş gerçekten… Eyvallah Kyvat bu sene gönülleri fethettin bir şekilde ama böylesine bir açıklama yapacak kadar da değil.. Vergne iyi sürücü bence ama işte F1 gitttikçe garipleşiyor maalesef..

  2. KimiRaikkonen avatarı
    KimiRaikkonen

    Kendisinin Red Bull’a geçmesinden daha büyük bir olay olarak görüyor sanırım bunu. Ergendir, geçer. Geçmezse yerini aldığı şahıs ve 34 yaşındaki bazı ergenler gibi trip atmaya devam edebilir ki antipatik pilotlardan biri olacaktır.

  3. OtonomAktor avatarı

    kvyat için çok erken olduğuna katılıyorum bende. ama yetenekli olduğuna da inanıyorum. vergne ye yazık olacak, iyi bir pilot f1 de kalmayı fazlasıyla hak ediyor. fakat f1 koltukları bu kadar pahalıyken seneye göremiyeceğiz sanırım vergne yi. yazık. maldonadonun ericsonun gutierrezin kaldığı f1 de button vergne ve kobayashi gidici gibi duruyor.

    1. KimiRaikkonen avatarı
      KimiRaikkonen

      Katılıyorum. Vergne ilk senesinde Ricciardo ile başa baş yarışmıştı, bu ergenden daha faydalı olurdu bence.

  4. Red Bull saf hız peşinde sanırım. Max Verstappen’den sonra Kvyat bunları söylemekte haklı.

  5. bu çocuk kendini ne sanıyor?

  6. Yusuf Hitay avatarı

    kvyat mı? başka bir seçenek bulamazdınız mı yahu? adam daha formula 1’e bu yıl giriş yaptı.

    vergne 24 yaşında bu arada.

    1. Hocam bızım ıcın ha 80 yasında ha 24 yasınd farketmıyor malesef…Kvyat a da verdıler yuzu astar ıstıyor sımdıden…Daha bısmıllah yenı gırdın f1 e yok vergne ın secılmemesıne sasırmıs,yok oyleymıs falan…daha ılk gunden burun kalkmıs havaya…

      Lan vermeyen Allah vermıyor da bı rockfellar olamıyoruz…Olsam ıbretı alem ıcın su Markoyu aha da Toro Rosso ma bulasıkcı yapmassam…Elıne nede yakısır sunger…verırım asgarı ucretı de dusunsun dursun dümbük…

      Ben gene ıcımı dokmeye basladım kendımı frenlesem ıyı olur….

  7. su vergne e acayip aciyorum. herif hem basarili hem yalniz yaa kimse ilgilenmiyor

  8. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Red Bull bana göre kendi kuyusunu kazıyor tamam kötü performans sergilemezde Jean Eric Vergne daha tecrübeli bana göre RBR’ye daha çok faydası dokunurdu Vergne’in neyse oda birgün geçecektir RBR’ye

  9. Onur Gentas avatarı

    Adamlar Vergne’i küstürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu sene hakeden kesinlikle Vergne’di. Seneye zaten Ricciardo gibi bir pilotunuz var, onun yanına Vergne’i koyup deneyebilirdiniz. Kvyat’ın da garantisi yok şuanda.

  10. yanı adam sadece yasından o koltugu kacırıyorya……şaka gıbı

  11. takım aslında senı ıkı sene daha toro rossoda tutup deneyımını artırabılıp bu arada jev in de deneyım ve profesyonellıgınden redbullda yararlanabılırdı…Acayıp acayıp kararlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir