Button: Belirsizlik Magnussen İçin Daha Kötü

yazar:

kategori:

Jenson Button McLaren’daki sürücü belirsizliğinin kendisinden çok takım arkadaşı Kevin Magnussen’i etkileyeceğini söyledi.

“Önümüzdeki yıl ne mi yapmak istiyorum? Yarışmaya batılıyorum. Formula 1’de rekabetçi bir araçta olmak isterim. Bu benim hedefim ve bunun için gereken herşeyi yapacağım.”

“Bir süredir herşey daha zorlu. Bence takım arkadaşım için işler çok daha zor, ben Formula 1’de 15 yıldır yarışıyorum. Dünya şampiyonu oldum ve 15 yarış kazandım. Elbette amacım daha fazla yarış kazanmak, ancak harika bir kariyerim oldu.”

“Onun için ise herşey daha zor. Üzerinde çok daha fazla baskı var, çünkü onun henüz ilk yılı. Eğer önümüzdeki yıl bir koltuğu olmazsa işler onun için zor olur.”

“Bu takımdaki herkes için zorlu bir dönem. Bunun hakkında bize çok fazla soru soruluyor. Umarım yakında bir karar verirler ve umarım doğru kararı vermiş olurlar.”


Yorumlar

“Button: Belirsizlik Magnussen İçin Daha Kötü” için 6 yanıt

  1. Button doğru konuşmuş. Bir şekilde istediği temel şeylere ulaştı. Bugünden sonra senna kesilip uçacağı da yok. En kötü emekli olur veya lemansa geçer. Lastik koruyan istikrarlı pilot tam 24 saat yarışlarının ihtiyacı olan şey 🙂

  2. aklı sıra tuzum kuru yu oynasada

    işler değişebilir her an..

  3. Senin içinde kötü

  4. Yani Button diyorki benim kaybedecek birşeyim yok zaten alabileceğimi aldım ama Mag daha kariyerinin başında ve o giderse herşeyi tepetaklar olur. Sülalem rahat diyor..Ama ingilizcesini söylüyordur heralde.

  5. Yani beni bırakın Magnussen’le devam edin demek istiyor 😛

  6. Doğru karakter haklı konuşma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir