Williams, Hell Enerji İçecekleri İle Anlaştı

yazar:

kategori:

AT&T Williams Perşembe günü yaptığı açıklama ile Hell Energy Drinks ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Uluslararası en büyük ikinci enerji içeceği olma niyetindeki Macaristan firması, bu haftasonu İspanya GP’den itibaren takımın resmi içecek sponsoru olacak.

Zor ekonomik koşulların bulunduğu ortamda bu anlaşma, son zamanların araç üzeri seviyedeki bir kaç sponsorluk anlaşmasından biri. Hell Energy Drink, araçların arka kanatlarında, pit yolunda da takımın yakıt ikmali yapanların giysilerinde görünecek.

Hell’den Stratejiş ve Gelişim Sorumlusu Tomas Grosch: “Hell Energy Drink, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde birinci sınıf kategori lideridir. Buna ilave olarak 16 tane daha pazar da temsil ediliyoruz. AT&T ile olan sponsorluk programımız, Formula 1′in uluslararı ulaşımını, gelişimimizle birleştirmede cesur bir hamle.”

Frank Williams: “Hel Energy Drinks ile bu yeni önemli anlaşmayı imzalamaktan dolayı memnunum. Hell Energy Drink’in uluslararası çalışmalarında onlara güçlü bir platform sunabiliiz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir