Audi F1 ve Alonso Söylentilerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Eski Ferrari takım patronu Stefano Domenicali’nin Audi’de çalışmaya başlaması Audi’nin F1’e gireceği söylentilerini ortaya çıkarmıştı ve Fernando Alonso’yu da kadrosuna katacağı söylenmişti.

Ancak Audi patronu Wolfgang Ullrich Domenicali’nin gelişinin F1’e katılacakları anlamına gelmediğini söyledi ve Alonso söylentilerini de reddetti.

“Bu yönde gideceğimiz yönünde bir karar yok. Audi’nin bir motorsporu programı var ve bu şu an Dünya Dayanıklılık Şampiyonası ve DTM üzerine ve önümüzdeki sezonun araçları üzerinde çalışıyoruz. Başka bir programımız yok.”

“Evet, Domenicali Audi’ye katıldı, ancak buradaki işinin ne olacağını henüz söylemedik, motorsporları ile ilgilenmeyecek.”

“Bay Alonso bu yıl Le Mans’da bizim garajımızdaydı ve hepsi bu, herhangi bir görüşme olmadı.”


Yorumlar

“Audi F1 ve Alonso Söylentilerini Yalanladı” için 18 yanıt

  1. mc laraen takımı magnussen ile değil vandoorne ile devam etmeli.zaten button gidecek mc larenden.bu belli gibi..button ile magnussen arasındada pek bi fark da yok.ve vandorrne magnussenin yerinde olmalıydı.yani magnussen yerine vandoorne mc laren takımaına katılmalıydı.mc laren bunu düşündü ve magnussen den yana karar kıldı.ancak yanlış karardı bence.fakat hala geç kalınmış değil mc laren kendine yani kendi sözleşmesi altında olan vandoorne ile anlaşmalı fakat magnussen f1 de yarıştığı için tecrübe kazandığ için yanlış tercihde olsa mc laren takımının adayları arasında.magnussen gelmeden bu takıma vandoorne diyordum.ve yetenekli adamlar söz konusu olduğunda takımda önemli değil yeterki o isimler f1 e gelsin.konuyu fazla uzatmamın nedenide yetenekli pilot.mc lren takımı değil.hızlı yetenekli pilotlar bu spora her zaman lazım.her ne kadar spor can çekişsede.

  2. Audi o kadar yalanladı ki yakında geliyoruz dese kimse inanmayacak ya da itibar etmeyecek 🙂

  3. Kime “Alonso” deseler hemen yalanlama geliyor 😀

    1. Yazık; sen ve senin gibi olanlara… Alonso diye dite tahtalı köye gideceksiniz. Allah dan dileğim yolunuz açık ola.

      Alonso nun şimdiye kadar ki gelecek sene projelerininh emen hemen hiçbiri yıl sonunda karara bağlanmamışdır.Geçen sene Alonso nun Ferari den ayrılacağı söylentilerinin çıktığı tarihe bir bakıver.Kahkaha atmanız bir yana nasıl moraracağınızın apaçık göstergesidir.

      1. KimiRaikkonen avatarı
        KimiRaikkonen

        Biz niye moralalım hacı, Kimi gibi rahatız biz. Öyle Alonso ve taraftarları gibi kibir yok bizde, kudurmuyoruz.

      2. KimiRaikkonen avatarı
        KimiRaikkonen

        Böyle ergen muhabbetleriyle işim olmaz, çok gerekirse yürüyen egolarla dalgamı geçerim. Yarışı keyif almak için izliyoruz el şeyiyle sidik yarıştırmak için değil.

        1. Visör senmisin? Sen değilsen sana ne yapmak düşer?Birde… öyle ergen muhabbetleri felan neyin nesidir… babanın oğlu ilemi konuştuğunu sanıyorsun. Belkide… ergenliği terkedeli senin yaşın kadar olmuşdur.

          1. “Sen ve senin gibi olanlara” diyince bit çok kişiye cevap hakkı doğar, bu durumda sana ne yapmak düşerse sende onu yapmalısın. Geçende bir üyeye hiç bir şey demediği halde “Saygısız, Bilgisiz, Yaşın küçük” falan diyordun ve bakıyorum yine aynı eğilimdesin! Burdaki herkesi 15 yaşında sanıyorsun heralde? Herkes önce bir kendini düzeltsin..

            1. O yazıyı iyi okumamışsın ki yaptığı karşı yorum tamamen yanlış bilgi doluydu.2010-2012 arasında üç sezon ve araç varken iki araçdan bahsetmek bir yana o sezonların en hızlı aracına göstere göstere yavaşdı demenin içinde iki içerik olur… ya bilmezsin yanlış yazarsın yada kafandaki hikayeni bize okutturmaya uğraşırsın ki uyarılmak bu tavrın hakkıdır.

              Bende uyardım ama o diretmeye devam etti. O konuda bilgisiz olmasına rağmen diretiyor olması ve gerçekleri konuşanlara sen yanlış biliyorsun demeside saygısızlıkdan ibaretti. Ben yaş diretmesi konusunda çok ahkamlı değilim ki insanlar seviyelerini yitirirse hatırlatma yaparım. Fakat o yazıdaki yaş ; bir konuda geçirilmiş zaman hikayesiydi oysa sizler yaş büyüklüğüne yorumladınız.

              Şİmdiki ergen buhabbetinde tevellütümden meydana gelen yaşımı öne sürerim çünkü ben ergen değilim ve insan kendinde olan şeyleri başkasına ad etse dahi seviyeyi görüp dur ihtarınıda öğrenmelidir.

              Şİmdide sizin ağzınızla size iki kelime yazayımda cevabınızı alın gidin…

              Sezon başında Alonsoyu motor edecek olan pilotunuz geldi tüm heryere okuyup yazdınız hatta yetmedi Ferrari taraftarı olduğunu söyleyen bazı zavallılar dahi bu yeni akımdan etkilenip fazlaca estiler.Esintiniz dibine kadar üfledi ve öylesine madara oldunuz ki konuşacak kelimeleriniz bitti de işi çirkeflik ve hakarete yönlendirdiniz.Koskoca Hakinnen bile artık konuşamıyorken siz neyin hesabındasınız.

              McLaren e o göre kazık atmışdı ve onun için kişiliksiz adi gibi kelimeler yazdınız… eeee Alonso ile sözleşme yapmak için çırpınan takım tutucu McLaren değilmi? Demkki büyük hata McLaren den kaynaklanıyor ki hala pilotun peşinden dolaşıyor. Diğer pilota yapılan gaspetme hikayesini ise zaten konuşmanın bile anlamı olmaz çünkü Alonso birkaç yarış değiştirilen lastik basınlarıyla hatrı sayılır mikatrda performans kaybetmişdir.

              1. Valla gidin.. diyorsunda bana laf yetiştiren sendin? Savunman “tavrın” karşısında cüce kalıyor kusura bakma, o kadar olgunsan insanlara yolu göster, bilmem ne yemeyi değil..

              2. Birde ” Benim gibi düşünmeyen gebersin” modu nedir yahu, burada her yaştan her kafadan insan var, yorumları/cevapları kaldıramayacaksan muhatab olmazsın olur biter.. Herkes terbiye sınırları içinde istediğini düşünür, istediğini söyler..

              3. KimiRaikkonen avatarı
                KimiRaikkonen

                İşte fazla kibir insanı böyle alçaltır. Ben kralım lan siz kimsiniz tavırlarını yesinler senin 😀

  4. KimiRaikkonen avatarı
    KimiRaikkonen

    Ferrari ve McLaren gibi yarım asırlık devleri bile yiyorlar burada, sizi de yerler gelmeyin.

  5. Şaka bir yana, bugün Alonso’nun McLaren’le anlaştığına dair çok ciddi iddialar var. Takım arkadaşı da Magnussen oluyormuş.

    1. Kevin’ın takımda kalmasına sevindim 🙂 Alonso’dan öğreneceği çok şey var.

      1. sadece öğrenmesi gerekenleri öğrense bari…

        1. Çok başarılı bir yorum :))

        2. Pist üzerinde ne öğrenmesi gerekiyorsa onu öğrenir sizdeki bu iğneleyici laflar da bi bitmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir