Ricciardo, Vettel’in Yaklaşımını Takdir Etti

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, takım arkadaşı Sebastian Vettel’in yaklaşımını övdü ve kendisinin şu ana kadarki en iyi ilişkiye sahip olduğu takım arkadaşı olduğunu söyledi.

Ricciardo “Dürüst olmak gerekirse Seb gerçekten şu ana kadarki en iyi takım arkadaşımdı. Daha önceki takım arkadaşlarıma karşı bir şeyim yok ancak o, her zaman bana çok fazla saygı gösterdi.”

“İlk galibiyetimden sonra beni tebrik etmesi kolaydı ancak 2. ve 3. kez olduktan sonra da her zamanki gibi alçak gönüllüydü. Bana gösterdiği yaklaşımdan dolayı ona saygım daha fazla arttı. gerçekten çok hoştu.” dedi.

Bu sene özellikle ikili mücadelelerdeki performansı ve geçişleriyle dikkatleri üzerine çeken Ricciardo “Geçiş yaparken önemli olan kendine güvenmen. Kendine ve aracına güvenmen lazım. İlk yarıştan beri bu hislere sahibim.”

“Geçmiş senelerde yeteri kadar agresif olmadığım yönünde üzerimde bir baskı vardı. Bunu değiştirmek istiyordum. İçimde bir şeyler olduğunu biliyordum. Go-kart yaptığım zamanlarda oldukça agresiftim. Bu yüzden bu özelliğe sahiptim.”

“Bu sene kendime güvendim ve bir kaç defa bunu yaptıktan sonra daha kolay oluyor. Bu güzel bir şey. Tepeyi aştığımı düşünüyorum ve hep orada kalmak istiyorum.”

“Şanslıyım ki bu sene çoğu kez bunu yaşadım. Galibiyetler harika oluyor ancak Monza’da Seb’e yaptığım atak daha önce hiç yapmadığım bir ataktı. Atak yapmak için bir başka ataktan çıktım. Bu tamamen içgüdülerle olan bir şeydi ve oldukça eğlenceliydi.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo, Vettel’in Yaklaşımını Takdir Etti” için 9 yanıt

  1. Rambo ork mu gitar mı sence?

  2. Bu sene kendime güvendim ve bir kaç defa bunu yaptıktan sonra daha kolay oluyor.

    Tercümesi: “Hamilton’luğu deniyorum”

  3. İyi bari Vettel’in yenildiğini kabul ettin.

  4. göstereceğiz sana gününü rezil olacaksın seneye inşallah rus pilot sana gününü gösterir.Ç

    fena güldüm 😀

  5. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Vettel benim her zaman sevdiğim ve saygı duyduğum bir pilot olarak kalacak. Gideceği takımda da başarılar dilerim ama benim takımım RedBull..

    Ne yazık ki başkaları tarafından sevilmemesinin nedeni tuttukları pilotun 2 şampiyonluğunu engellemiş ve üst üste 4 kez şampiyon olmuş olması.

    Tamamen çekememezlik olarak geliyor bana çünkü aynı olay bu sene de Hamilton’a olacak ama kimse ”bak bak en hızlı araç zaten onda tabi şampiyon olur ”demeyecek.Çünkü Hamilton ve tuttukları pilot sürekli birbirini övüyor dimi laf atmazlar niye atsınlar.

    Vettel bu yıl Ricciardo’ya yenildi ancak bunun birçok sebebi vardı ve bazı taraftarlar at gözlüğüyle baktıklarından sadece yenildiğini görüp sürekli yermeye çalıştılar.Şimdi ben bu faktörleri saysam bişey değişmez o yüzden uğraşmayacağım.

    Ricciardo büyük bir iş başardı ve seneye de bunu arttırarak devam etmeli.Motorun gelişmesiyle umarım RedBull da Merco’ları yakalar.Baskın bir takımın olduğu sezon yerine seneye 2-3 takımın eşit ama pistten piste değişken performanslı rekabetçi yarışlarını izlemeyi yeğlerim.

    1. KimiRaikkonen avatarı
      KimiRaikkonen

      Ben Multi 21 rezaletinden, ergen ve şımarık tavırlarından ötürü sevmiyorum.

    2. Webber’in üzerine çıkması,ona baskı yapması,rezalet takım emirleri,rakip pilotlara hakaretler,orta parmağını gösterip itici sevinmeleri.Bunlar gayet hoş geliyor sana galiba?

      1. Kafa gitmiş.Baş parmağı yazacaktım.

        1. Kaptan Mağara Adamı avatarı
          Kaptan Mağara Adamı

          hahaha 😀 Bu kafanın yerine gelmiş halimi 😀

          Dostum baş parmak da değil yine yanıldın her zamanki gibi… İşaret parmak 😀 😀 😀

          Beni eğlendiriyorsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir