Williams, 2016 Yılında Şampiyonluk İçin Yarışmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Williams’tan Claire Williams, herşeyin yolunda gitmesi halinde 2016 yılında şampiyonluk için yarışmayı hedeflediklerini söyledi.

Williams zorlu geçen 2013 yılının ardından yeni turbo motorlar döneminde Mercedes motorunun avantajı ile birlikte sezonun en iy takımlarından bir tanesi olmuştu.

Williams, 2015’in 2016 yılındaki şampiyonluk mücadelesi öncesi son prova olacağını söyledi.

Williams “Formula 1 öngörülemeyendir. Bunun çoğu kış döneminde gelişim açısından rakiplerinizin ne yapacaklarına bağlı. Ancak 2015 yılı bizim için 2016 yılındaki şampiyonluk mücadelesi öncesi son prova olacak. Ancak herkesin planı var” dedi.

 


Yorumlar

“Williams, 2016 Yılında Şampiyonluk İçin Yarışmayı Umuyor” için 12 yanıt

  1. Asla şampiyon olamayacak bir takım williams vadesini 90ların başında doldurdu.

  2. vw-tdi-power avatarı

    Williams’ı şampiyon görmeyi çok istiyorum. Umarım bir yolunu bulup olurlar..

  3. Ne şampıyonlugu???Fabrıka takımı degılsen,motorunu güç üniteni kendın yapmıyorsan bu devırde ütopya derim baska bırsey demem…

  4. Bora Vardar avatarı

    Frank Amca eski kurtlardandır, illaki bir planı vardır.Şahsi görüşüm şuanda kasa doldurmak son yıllarda o eski halimizden eser yok.Ayrıca mevcut ekonomik sistemde ne kadar zorlandıkları ortada takımların.Yoksa onlarda biliyorlar yani amg nin mevcut durumda onları bırakmıyacağını ki zaten aero su da rezil arabanın df rezillik en yüksek hızlara çıkmalarının sebebi de bu.Bu arada söylemeden geçemicem claire bile yaşlandı be…

  5. Mercolar izin vermez be dostum..

  6. Biraz fazla iyimser bir açıklama olmuş. Şuan Mclaren ın Mercedes motorunu bırakma nedeni bence artık Mercedes motoru ile ciddi anlamda şampiyonluk için mücadele edemiyeceklerini düşünmeleriydi Eskiden Mercedes tek mclaren a çalışıyordu. Ama Williams için bu yıl bir istisnaydı diğer takımlar çok sıkıntı çektiler ama önümüzdeki yıl bence bu yıldan daha geride olacaklardır.

  7. Mercedes bu sene açık ara önde olmasına ragmen Williams’in motoru tam güçte kullanmasına izin vermedi. (Bkz:İtalya)

    Bir Ferrari fanı olarak Williams’in şampiyon olmasını isterim ama Mercedes’ten daha iyi aero’ya sahip bir otomobil üretmeleri lazım.

    1. bunun yeteceğini sanmıyorum. eğer mercedes motorlu bir araç lewis veya rosbergin arkasında ise geçiş yapma butonunu kullanamıyorlar

  8. Tabi canım. Mercedes ‘te sana kesin izin verir. Siz daha baştan kaybetmeyi kabullenmişsiniz. Adamlar istedikleri zaman sana kısıtlamayı çakıyorlar. İşin zor .

    1. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      Adamlar istedikleri zaman sana kısıtlamayı çakıyorlar

      Eee ne yapacaklar?

      McLaren niye Honda’ya geçti? Bu yüzden .

      1. adam bişey dememiş niye kızıyosun 🙂 aynı şeyi söylüyosunuz

  9. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    Bu kurallar devam ettiği sürece ancak mercedes in size “izin verdiği” ölçüde şampiyonluk için savaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir