Symonds: Sezonu Galibiyet ile Kapatmak Harika Olur

yazar:

kategori:

Williams’tan Pat Symonds, sezonun son yarışı Abu Dhabi GP’sinde galibiyet mücadelesi vermesinin harika olacağını söyledi.

Williams zorlu geçen 2013 sezonunun ardından bu yıl neredeyse her yarışta podyuma çıktı ve şampiyonayı üçüncü sırada götürüyor.

Willams tarafından övgü alan Pat Symonds, sezonun son yarışında galibiyet için yarışmalarının harika olacağını söyledi.

“Son yarışta çifte puan kuralı olmasaydı Ferrari’nin 40 puan önünde markalar şampiyonasındaki üçüncülüğümüzü garantilemiş olurduk”

“Bu hafta sonuna normal bir yarışa çıkıyormuş gibi hazırlanıyoruz. Evet belki çifte puan verilecek. Ama başarı aynı kalacak. Markalar şampiyonasını üçüncü sırada tamamlayacağız”

“Çifte paun benim kişisel görüşme göre çok önemli değil. Tabi ki taraftarların ne istediği dikkate alınmalı. Bildiğim kadarıyla taraftarlar bunun kaldırılmasını istiyor”

“Bu sezon markalar şampiyonasının üçüncü sırada bitirecek gibi görünüyoruz. Başarılı bir sezon geçirdik. Yarış zor olacak ancak birincilik için mücadele etmek harika olurdu”

“Kendi mücadelemizi edeceğiz. Ancak kazanmak mümkünse bunu kullanmak için herşeyi yapacağız”

“Sezon boyunca Williams gerçekten çok ciddi bir ilerleme kaydetti. Mercedes ile fark kapandı ve önümüzdeki kış sezonu boyunca rekabetçi bir araç oluşturmayı umuyoruz”


Yorumlar

“Symonds: Sezonu Galibiyet ile Kapatmak Harika Olur” için 2 yanıt

  1. Mclaren Honda ile başarılı olursa Williams da takip edecektir. Mercedes ile kimsenin şampiyon olma şansı yok. Seneye kazansınlar 😉

  2. Hot kukla o nasil laf?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir