Mercedes, Brawn GP ile Anlaşmayı Uzatmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Norbert Haug, bugün yaptığı açıklamada Brawn GP ile olan Mercedes motor anlaşmasını 2009’dan da öteye götürmek istediklerini söyledi.

FIA ve Force India’nın izni ile Brawn GP’ye bu sene motor verilmesi sağlanmıştı. Normal şartlarda bu 2 tarafın izni olmadan Mercedes daha fazla takıma motor sağlayamayacaktı.

Haug, Reuters’e yaptığı açıklamada Mclaren’in de bu tür bir anlaşmayı kabul edeceğini söyşedi.

Haug “Güvenilir bir motor tedarikçisi ve Brawn ile 3 senelik anlaşma yapmak çok önemli.” dedi.

Mercedes’in Force India ile 5 senelik anlaşması olduğu biliniyor.


Yorumlar

  1. Ben şahsen Mercedesi istemiyorum.Sadece Mclare e yakışıyorlar.tamam büyük bi firma bize katkıları büyük gözardı edilemez ama Mclaren le bütünleşmiş bi firma neticede.Ama ticaret işte.

  2. mercedesin yaptığı yakışmıyor bence tamam ticari ilişkilerde çıkarları gözetmek gerekir ama mclaren kötü diye mercedes logosunu brawna taşımak ne demek oluyor. 2004 te neredeyse her iki yarıştan birinde motor patlayınca Mclaren kısmı mercedesi mi suçladı.

  3. Mercedes motoru gerçekten cok sağlam ve performansı yüksek.RedBull unda gelecek sene için mercedes motoru kullanmasını isterim en azından daha yakın mücadele izleriz.Mercedes in asıl takımı Mclaren ise bu seneki sorunları aşmaları imkansız gibi artık.Gelecek seneye güçlü bir mclaren görmek istiyoruz.

  4. kaan kaanhan avatarı

    sorunsuz ve başarılı olmuş birlikteliklerde macera aramaya gerek yok uzatılması en iyisi. gerekli kişilerde izin verir sorun olcanı sanmam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir