Takımlar 2010'u Düşünmeye Başladı

yazar:

kategori:

Brawn şampiyonadaki egemenliğini sürdürürken Horner onları yakalamanın zor olacağını ve diğer takımların 2009’dan vazgeçme zamanını geldiğini söyledi.

McLaren patronu Martin Whitmarsh da, “Bazı büyük teknik silahlarımızı gelecek yıla saklıyoruz çünkü bunu yapmamız gerek.” diyor. Whitmarsh 2009’un tamamen üzerinin çizilmediğini ancak bu yıl gelişimin az olacağını çünkü gelecek yıla da hazırlanmaları gerektiğini söylüyor.

BMW Sauber patronu Mario Theissen ise takımın 2010’a odaklanacağı iddialarını reddetmişti.

Ferrari patronu Stefano Domenicali mantıklı olanın 2009’u unutmak ve gelecek yıla bakmak olduğunu inkar etmiyor ama bir ikilemde olduklarını da ekliyor.

“Sezon şu anda tehlikeli ama gelecek yılı düşünüyor muyuz? Buradaki sorun 2010 kurallarının ne olacağını bilmememiz. Gelecek birkaç haftanın önemli olduğunu düşünüyorum. Ardından şampiyonanın gidişatına göre kaynaklar bölüştürülecek.”


Yorumlar

  1. Öncelikle 2010 kurallarının bir açıklığa kavuşturulması lazım yeni araç üzerinde çalışmak için.Herhalukarda bu sezonu BrawnGP domine edcek bunu kimse inkar edemz.Ama takımların önümüzdeki sezonun aracı üzerinde çalışabilmeleri içinde FOTA nın istediği kuralların FİA tarafında dikkate alınmasından sonra olabilir.Yoksa 2010 için araç geliştirmenin bir anlamı yok.

  2. ayrton senna  avatarı

    2010 hala çok erken.Takımların arabayı yeni baştan yaratması gerek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir