RoC: Schumacher ve Vettel Alman Takımı İçin Yarışacak

yazar:

kategori:

Michael Schumacher ve Sebastian Vettel, 2009’da Pekin’de Kuş Yuvası Stadyumu’nda yapılacak olan Şampiyonlar Yarışı için açıklanan ilk büyük isimler oldu. Schumacher ve Vettel Alman takımı için yarışacaklar.

Schumacher, “Şampiyonlar yarışı daima eğlenceli olmuştur. Pist üzerinde mücadele etmek ve aynı zamanda birlikte eğlenmek için harika bir kombinasyonu bu. Seyirciler de bu özel atmosferi tadıyor ve bizim eğlendiğimiz kadar onlar da zevk alıyorlar. Bu yıl tekrar yarışlara katılmak için sabırsızlanıyorum. Ünlü ve eşsiz güzelliktekiolimpik stadyuma gelen Çinli seyircilerin bu çılgın şova nasıl tepki vereceklerini çok merak ediyorum.Eminim 20 yıldır Avrupa’daki motosporları taraftarlarını eğlendiren bu etkinlikten hoşlanacaklardır. Benim için önemli olan bir diğer nokta da RoC’un ICM’e (Beyin ve Omurilik Kordonu Bozukluğu Araştırma Enstitüsü) finans ve tanınırlık sağlaması.” dedi.

Red Bull pilotu Vettel ise, “Etkilnilk daima eğlenceli oldu ve Kuş Yuvası’nda yarışmak inanılmaz olacak. Herkesin geçen yılki olimpiyatlardan burası ile ilgili bir fikri olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

2009 Şampiyonlar yarışı 3-4 Kasım tarihlerinde Abu Dabi Grand Prix’sinden iki gün sonra yapılacak. Schumacher ve Vettel’in yanı sıra, açıklanan diğer isimlerse Clivio Piccione ve Emmanuele Pirro.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir