Mclaren: Yeni Araç MP4 22'den Daha Hızlı

yazar:

kategori:

MP4 23’ün lansmanında konuşan Mclaren F1 CEO’su Martin Whitmarsh, yeni aracın daha şimdiden MP4 22’den hızlı bir araç olduğunu söyledi.

Mclaren Mercedes yeni araç MP4 23 ile geçtiğimiz sezon kaybettiği şampiyonluklar için mücadele etmeyi umut ediyor.

Whitmarsh "Woking ve Mercedes’teki herke bu aracı oluşturmak için inanılmaz derecede sıkı çalıştı. Bu aracın Brezilya’da kullandığımız araçtan daha hızlı olduğunu biliyoruz."

"Bu hafta iki araçla test yapacağız. İkinci aracı tamamlamak büyük çaba gerektirdi."

"Şuandan itibaren sezon başlayana kadar paketi geliştirmeye devam edeceğiz. Bir çok parça gelişecek ve değişecek ve sezon başlamadan bir çok şey eklenecek araca."

"Biz kazanmaya bağlıyız. Bunun Vodafone ve Mercedes için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Herkes yeni pilot dizilimimiz için heyecanlı. Heyecan dolu bir sezon olacak."

"Rakiplerimizin oldukları yerde kalmadığını biliyoruz ancak biz yarış kazanabilecek formda olmayı umuyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. McLaren tifosi avatarı
    McLaren tifosi

    yINE harikaaaaaa is cikarmislar bayiliyorum su dizayn a insallah yazilanlar dogru cikar

  2. McLaren-Mercedes avatarı
    McLaren-Mercedes

    Dayanıklılık konusunda benim pek bi şüphem yok takım sorunun kaynağını çözdü gibime geliyor yeni ECU'yuda en iyi bilen takım olarak elektronik anlamda herhangi bir sorun yaşamıcağımızda aşikar bizim şimdi tamamiyle aero dinamik olarak gelişime bakmamız lazım..Arka tarafı takım gizli tutuyor farkettiyseniz arka taraftan hiç bir resim yok zaten en çok değişime uğrıcak taraflardan biride aracın arka kısmı olucak..

  3. Hzlı olacağını biliyoruz ama geçen seneki gibi dayanıklı olurmu işte asıl sorun burda… umarım dingil mesafesinin uzunluğu bize sorun getirmez saygılar…

  4. Hzlı olacağını biliyoruz ama geçen seneki gibi dayanıklı olurmu işte asıl sorun burda… umarım dingil mesafesinin uzunluğu bize sorun getirmez saygılar…

  5. Hzlı olacağını biliyoruz ama geçen seneki gibi dayanıklı olurmu işte asıl sorun burda… umarım dingil mesafesinin uzunluğu bize sorun getirmez saygılar…

  6. McLaren-Mercedes avatarı
    McLaren-Mercedes

    Whitmarsh sana güvenim tam geçtiğimiz yıl elimizle verdiğimiz şampiyonluğu geri almalıyız artık şeytanın bacağını kırmanın zamanı geldi 2003-2005-2007 sürekli çok yaklaştık şampiyonluğa artık 2008de hakettiğimiz şampiyonluğu kazanırız umarım..

  7. street racer avatarı

    bizim reno 9 broadway ile tokatlarım ben bunu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir