Hamilton "Daha Çok Güçlü Olacağım"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton geçen seneki etkileycisi girişinin ardından Formula 1’deki 2. sezonunda daha da güçlü olmayı umduğunu söyledi.

İngiliz pilot şampiyonluğu son yarışta Kimi Raikkonen’e kaptırmıştı ancak rekorlar kırdığı ilk senesinde yalnızca 1 puanla 2.liğe razı oldu.

Hamilton 2008 sezonunda hem kendisinin hem de takımının daha güçlü olacağını söyledi.

Hamilton "Doğum günümde bugün burada olmak bana keyif veriyor. 2007’deki muhteşem sezonun ardından yaklaşımımız geçen seneye benzer olacak."

"Daha iyi aracımız olacak, yeni bir takım arkadaşım var. Takımım daha güçlü olacak ve bende pilot olarak geçtiğimiz sezondan daha da güçlü olacağım."

"Bu yüzden aynı yaklaşım, düşünce ve kararlılıkla iyi sonuçlar elde edebiliriz." dedi.

hamilton_kovalainen_mp4_23_2.jpg

Lewis Hamilton’a Renault ile geçirdiği 1 sezonun ardından Mclaren’e katılan Heikki Kovalainen eşlik edecek.

Kovalainen daha şimdiden Mclaren takımından etkilendiğini söyledi ve yeni takımı ile eğlenceli bir sezon umduğunu söyledi.

Kovalainen "Bu kesinlikle benim için muhteşem bir fırsat. Mclaren’e katılmak kariyerimde ileriye dönük büyük bir adım oldu. Şuana kadar Woking fabrikasında gördüklerimden çok fazla etkilendim."

"Herkes tepeye dönmeye kararlı ve iyi bir başlangıç yapmak için ilk yarış öncesinde elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umuyorum iyi sonuçlar elde ederim." dedi.


Yorumlar

  1. bunlar ne kadar kısa ya :D:D

  2. pardon LH.(lewis hamilton)

  3. heikki renodayken alonso söylentilerine 2planda kalmicam demişti yanlıs hatırlamıosam.fernando için.neyse yakışmış o renkler heikkiye.mclarenden yeni sezonda pek bişe ummuyorum.gerileme bekliyorum bana kalırsa.allah yardımcıları olsun.ayrıca mclaren mercedes arkadasa katılıorum.bence arbanın adını MP-23 LW yapsalarmıs daha iyi olabilirdi.;=)

  4. yazık su heikki artık ikinni plandan hiç bir zamanan cıkamaz hep dıslanan taraf olur cocuk zaten ufak bide mclaren ve hamiltonun eziyetinden sonra daa da ufalacak :d umarım alonso davrandıkları gibi davranmazlar ikinci plana atmazlar

  5. McLaren-Mercedes avatarı
    McLaren-Mercedes

    Herşey ne kadar da giderinde bugün Lewisin doğum günü ve aracın lansmanı bugün ayrıca araçta Mp4-23 numarasıda 23 bu kadar rastlantı olur ama 23 numara yakışmış araca 🙂

  6. mclaren fan avatarı

    ya bu heiki amma ufakmış ya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir