Hamilton, Yeni Takım Arkadaşıyla Daha Mutlu

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, yeni takım arkadaşını yüceltti ama 2007 sezonunda Alonso ile paylaştığı gibi bir ilişkiyi beklemediğini ifade etti.

Stuttgart’ta takımın 2008 aracının tanırımında 23 yaşındaki pilota, Alonso’ya göre yıldızı sönük bir pilotun diğer araca oturmasından dolayı mutlu olup olmadığı soruldu.

Lewis Hamilton: "Heikki de çok ama çok hızlı. İnan bana, onu küçümsemiyorum"

McLaren ikilisinin eşit şartlarda yarışacağı resmi olarak açıklanmıştı. Hamilton, geçen sene Renault ile pistlere çıkan Heikki ile arasındaki ilişkinin iyi olacağını düşünüyor.

Hamilton: "(Alonso’yu işaret ederek) Belli insanlarla durumun nasıl olduğunu bilirsiniz."

"Bazı insanlara sorular sorarsınız ve bir kelimelik cevaplar verirler, bazı insanlar diyalog kurar"

"Heikki ile bu diyalogu kurmam gerekmiyor. O buna başlayacağı için mutlu ve seneler boyu konuşabiliriz"

"(Heikki) Çekiş kontrolsüz araçları seviyor, tekerlek tekerleğe yarışmayı seviyor, gerçek bir ruha sahip yarışı seviyor. Düşündüklerimle birlikte bunlar herşeyi biraz daha basitleştiriyor"

Ayrıca araçtaki 23 numarasının kendisine doğum günü olarak seçilip seçilmedi sorulduğunda ise Hamilton gülümseyere: "Ne yazık ki, anlaşmam da böyle bir şey yok"

Bunların yanı sıra Hamilton, kendisi hakkında çekiş kontrolsüz sorun yaşayabileceği yönündeki düşünceleri de kabul etmedi.

Ferrari takım menajeri Baldisserri, Hamilton’un TC’siz araçlarda sorun yaşayabileceğini söylemişti.

Hamilton: "Hepimiz tecrübe edindik. Hepimiz yeteneğe ve kabiliyete sahibiz."

"Testlerde gördüğünüz gibi herkes çok hızlı bir şekilde uyum sağlıyor ve yarış pilotları olarak yaptığımız bu. Mümkün olduğunca en kısa sürede uyum sağlarız. Bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Ama bazı pilotların (TC’siz araçlarla) diğerlerinden daha iyi başa çıkacağını düşünüyorum"


Yorumlar

  1. Seni sahtekar herif.Senin yüzünden tuttugum pilot olan Alonso,tuttugum takım olan McLarenden ayrıldı!Ben yine Mclarende kalıcam ve desteklicem,ama seni degil,Heikiyi!Umarım Heikide,Alonsoda,Kimide ve Massada seni geçer,ve bende bir güzel gülerim sana!!Pis adam,sinsi herif,senin ne mal oldugunu herkes biliyor!Heikiyi küçümse sen bakalım,eger McLaren eşit davranırsa,ben senin kabiliyetini görecen çirkef seni..

  2. fernando pistin en baba adamı en kralı.sölencek söz bu olmalı.lewise gelince karşılaştırmayı bile istemiyorum.değmez çunku pozitif cocuk ilerde yine zeytinyaglık yapmaya calısır.ee ingiliz kanı var onda.neyse milliyetçiliğim tuttu.kalsın.

  3. yaa bırakın bu adamı yaa boş boş konuşuyo gene onun ne olduğu biliiniyo çenesini yormasın daha fazla bıktık artık bunun gereksiz laflarından ne çok konuşuyo biraz sus be kardeşim.söledikleride dğru olsa gam yemicez walla maşallah adam arabasıyla deiil çenesiyle yarışıyoo susss!!

  4. mclaren mercedes arkadaşım burası özgür bi ortam ve kim hakkında yorum yapıcağımzı için sana sormıcaz bence yanılıyomuyum?? o zmn sende alonsodan bahsetme yada cvp werme neden veriyosun sen de kendi pilotunla takıl! aa bk mesutt doru sölemişş burdqa maacıların alonso için neler sölediğini,forumlara alonso için neler yazıklarını ve şimdi nası dönüp lewisçi olduklarını herkes bilio,yrn bi gün lewis bişiler yaptığında onuda bırakıp heiikici olursunuz..yazık! adamı bi öldürmediğinz kalmış wala onuda yapında rahatlayın bari.

  5. stradivarius avatarı

    valla bende bi ferrari taraftarıyım alonso hayranı falan değilim ama bu hamiltondan tavırlarından konuşmalarından kısacası herşeyinden nefret ediyorum ve istediği kadar şampiyon olsun kupaları toplasın(umarım hiç bi halt yapamaz) ama f1e yakışmayan bir pilot olarak kalacak o sadece ingilizlerin efsanesi olur.dünkü çaylak pilot heikkiye yorum yapıyor sus birazda adam sansınlar.forever ferrariiiii

  6. McLaren-Mercedes avatarı
    McLaren-Mercedes

    Bahadır arkadaşım boşuna çene yorucağına kendi pilotun hakkında konuş yorum yazıcaksanda doğru düzgün yorum yazın adam nedese suç size göre..

  7. Mclaren mercedes nickli arkadaşta sezon çinde alonsoya gayet güzel laflar söleyip baya bi dönmüş koyu lewisçi olmuş bakıyoruz:) aa arkadaşalr elwisin huyunu bilmiomusunuz sezon bşlarken konuşur böle pozitif çocuk rollerine bürünür sora gerçk karakterini ztn öğreniriz bu sende öle bşlamış anlaşılan hadi hayırlısı heikki allah yardımcın olsun kardeşş.ha bide demişlerki alonso fanlarına zoruna gttğini sölemişler walla arkadaşım bi insan kendinden daha başarılı olan bi insanı kıskanır yada çekemez…

  8. ah lewis sen yokmusun sen geöen senede neler dedğini bilioruz yürü git yaa! kimi kandırıyon pardon? heikiye tabi daha ii anlaşıcaksın nie öle düşündüğünü herkes bilioo ve dönem içinde görücez zaaten ama haklısın daha ii anlaşırsın anladık bz seni yorma kafanı.komikk bu çocuk yaww.

  9. hamilton kıskanç sanırım

  10. McLaren-Mercedes avatarı
    McLaren-Mercedes

    Neden antipatik olduğunu söyliyim yıl boyunca Alonsoya zor anlar yaşattığı için buda sizin zorunuza gitti normal bişi tabi..

  11. adam antipatik ne kuyruk acısı kardesim
    hem kuyruk acisi olanlar kendilerini biliyor.

  12. McLaren-Mercedes avatarı
    McLaren-Mercedes

    Arkadaşlar ne kadar kuyruk acınız var ya sakin olun biraz adamın hercümlesi size batmasın 😉

  13. agzına saglık soledad.
    heikki sampiyom olsun hamilton arıza yapsın.

  14. team_spirit avatarı

    heikki'nin küçümsencek bi tarafıda yok zaten gerekli cevabı yarışta verir:)

  15. İşte Alonso ve Hamilton arasındaki klas farkı!Ferni ne kadar kötü bir sezon geçirse de o defteri kapattı ve hatta ortalığı daha fazla bulandırmamak için 'o kadar kötü bir sezon değildi, bana iyi bir araç verdiler..vs.' diyerek bir son verdi.Hamilton denen çığırtkanbaşı ise hala konuşuyor,hala laf atıyor,hala ortalığı karıştırmaya çalışıyor.Kimmiş fesat olan, kötü olan cümle aleme kendini gösteriyor.Hem daha dur sezon bile başlamadı.Geçen yıl bu zamanlar Alonso'ya az yalakalık yapmıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir