Montezemolo, Çetin Bir Mücadele Bekliyor

yazar:

kategori:

Ferrari başkanı Luca di Montezemolo, gelecek sezon bir başka şampiyonluk beklemesine rağmen 2008in çok çetin geçeceğini kabul etti.

Montezemolo: "Amaç tekrar kazanmak ama bu çok zor olacak. Bunu boş nedenlerden söylemiyorum. Herşeyden önce çünkü işlerin gerçekten değişeceği anlamına gelen kural değişiklikleri var (çekiş kontrol, vites kutusunun 4 yarış kullanılması, McLaren sistemi, yeni sıralama formatı) ve bunların yanı sıra hararetli rekabetimiz var, dünyadaki en büyük araç üreticileri. Son milenyumda Formula 1’de bildiğimiz en büyük değişim bu."

"Özellikle sezonun başlangıcını ilgi çekici hale getirecek olan hararetli rekabet olacak. Üçüncü nokta ise herkesin Ferrari’yi yenmek istediği bir şampiyona ile başa çıkmak zorundayız. Ferrari 9 senede 7 şampiyonluk kazandı. Açıkçası amacımız 10undan 8ini kazanmak. Ama bu ayrıca işbirlikçilerimiz, simulatör, takım ve bütün ayrıntılar üzerine sıkı çalışmamız gerektiği anlamına da geliyor. Bu sene takım, 2006 sonunda Todt tarafından doğrulanan tekrar organize olma işleminin son adımını gerçekleştirdi. 2006 yılında ilk değişiklik olmuştu. 2007, sürprizlerle doluydu ve Michael’e artık sahip değildik. Sonuç olarak her iki şampiyonluğu da kazandık"


Yorumlar

  1. felipe olmasaydı pilotlar şampiyonluğunu zor alırdı kimiciğin…sevemedim sevemicem de şu adamı….hep egoist olamaz ya bu adam…kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden bencil bir adam…kendi pilotu ondan daha ünlü diye kıskanan bir adam….ardından da emekli etmek için sıra dışı bir çaba harcayan bir adam….

  2. massathebest avatarı

    schumi'nin gitmesine ne kadar çok üzüldüysem senin gitmene de o kadar çok sevinecem monte. mümkünse sen hiç konuşma diyeceğim ancak mümkün değil tabi. adam bizim başkan ama böyle süper bir takımda böyle uyduruk bir başkanın ne işi var acaba. monte ederin 5 lira bile değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir