Hamilton: Yarıştan Önce Gergindim

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Abu Dhabi GP’sinden önce uyumanın mümkün olmadığını söyledi.

İngiliz pilot pole pozisyonunu Rosberg’e kaptırdığı sıralama turlarının ardından yarışta harika bir start almış ve yarışı ilk sırada tamamlamıştı.

29 yaşındaki Hamilton, yarıştan önce şampiyonluk için mücadele ettiği 2007 ve 2008 yılına oranla daha gergin hissettiğini söyledi.

ITV News’e konuşan Hamilton “Hayatımda ilk kez bir yarış hafta sonuda uyumak mümkün değildi. Cumartesi gecesi dört saat uyudum ve saat 6 gibi uyandım. Yeniden uyumak mümkün değildi”

“Bunun normal olmadığını düşündüm. Çünkü bir avuç kadar terlemiştim ve uyuyamıyordum. Zihnim farklı yerlere gidiyordu” dedi.

Hamilton herşeye rağmen artık daha rahat olduğunu söyledi.

“Bu sefer çok daha tatlı geliyor ve bunu nedenini bilmiyorum”

“Hayatımda artık çok daha rahat hissediyorum. Genellikle verdiğim kararları düşünüyorum, yılın nasıl geçtiğini ve diğer tüm şeyleri”


Yorumlar

“Hamilton: Yarıştan Önce Gergindim” için 7 yanıt

  1. hamiltoncu arkadaslara gelsin

    1. Orda bir gencecik Nick Heidfeld görüyorum 🙂 2010 da takıma gelmesini çok istemiştim.

      1. hamiltonun yanindaki Wesley Graves.Mika Hakkinen ile David Coulthard), Formula-3 (Ralph Firman ile Norman Simon). Formula-3000 (Ricardo Zonta ile Nicolas Minassian) ve Go-Kart (Wesley Graves ile Lewis Hamilton)

        1. Mika nın bize göre sol tarafındaki Nick degılmı ? daha önce görmüştüm fotoyu ve o kişinin Nick oldugunu düşünüyordum 😀

          1. fotografi indirdigim sitede bu simler yaziyordu

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    2007’de 1 puanla kaçan şampiyonluk, 2008’de son yarışta değil, son virajda kazanılan şampiyonluk. 2010’da son yarışta kaçan şampiyonluk, 2012’de dayanıksızlık nedeni ile kaçan şampiyonluk.

    Hamilton’ın gergin olması kadar normal bir durum olamazdı. Çünkü bir türlü 2.şampiyonluk gelmiyordu. Şuan da çifte dünya şampiyonu.

    İstatistikleri çok iyi. En çok yarış kazanan tarihteki 5.pilot. En çok pole kazanan 4.pilot. Enç çok podyuma çıkan 6.pilot.

    Bundan sonrası onun için daha rahat olacaktır. Çünkü o talihsizliği kırdı. Rosberg’e karşı ciddi bir psikolojik üstünlük sağladı. Seneye 2014’ten daha rahat olacaktır Hamilton.

  3. arkadas yorum yapmayayım dedim , haminin hayatının ince detayları beni ne ilgilendirir ki gerginsen bana ne milyon dolar alan adam fakir edebiyatı yaptı durdu sezon boyunca a kazandın git bi kac milyon dolar harca rahatla bizde zugurt tesellisi senin yorumlarına yorum yapalım boyle bisey yok arkadas nasıl populer kulturmus……

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir