Vettel Red Bull’a Veda Etti

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, bugün Milton Keynes’teki fabrikada düzenlenen etkinlikte takımı Red Bull’a ve çalışanlarına veda etti.

1998’de Red Bull’un sürücü yetiştirme programına dahil olan Vettel, takımla geçirdiği 6 senede 38 galibiyet ve 4 şampiyonluk kazandı. Formula 1’deki ilk zaferini ise Red Bull’un küçük takımı Toro Rosso ile 2008 İtalya GP’de kazandı.

Christian Horner ve Adrian Newey’in de yer aldığı etkinlikte Vettel’e yarım ölçüye sahip boğa maketi verilirken gelecekte, muhtemelen Ferrari’den ayrıldıktan sonra şampiyonluk kazandığı araçlardan birisinin verilmesi sözü verildi.

Horner “Onun Maranello’ya götürülmesini istemiyoruz.” diyerek olaya espirili bir şekilde yaklaştı.

Vettel “Herkese çok teşekkür ediyorum. Sonuç olarak daha iyi takım olduğumuz için daha iyi araca sahiptik. Teşekkür ederim demek tam olarak hissettiklerimi yansıtmaya yeterli değil. Son 6 sene inanılmazdı.”

“Başardığımız her şey ve yaptığımız her çalışma çok fazla tutku ve adanmışlıkla oldu. Her zaman kalbimde yer alacak. Burada çok fazla mutlu anıya sahibim. Harika bir yolculuktu ve benim için yaptığınız her şeyden dolayı minnettarım.” dedi.

vettel_kupalar


Yorumlar

“Vettel Red Bull’a Veda Etti” için 3 yanıt

  1. Kupalar müze de kalsa da Vettel mutlu ve kendinden emin gözüküyor 🙂

  2. ferrari de hoşgeldin hediyesi olarak 1:1 ölçüsünde şahlanan at hediye etsin 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir