Alonso: “Bu Projeye Büyük Bir Heyecanla Katılıyorum”

yazar:

kategori:

2015 Formula 1 sezonunda McLaren’e dönen Fernando Alonso, Honda ile yeni bir projeye başlayan McLaren’e büyük heyecan ve kararlılıkla geldiğini söyledi.

2007’de McLaren ile sıkıntılı bir dönem geçiren Alonso, Renault ve Ferrari’de beklediği başarılara ulaşamamasının ardından gelecek sene tekrar McLaren’e dönüyor.

Alonso “Bu projeye çok büyük heyecan ve kararlılıkla katılıyorum. Hedeflediğimiz sonuçları almanın biraz zaman alacağını biliyorum ancak sorun yok. Herkes ve takımım için, her zaman yaptığım gibi çaba, fedakarlık, azim ve inanç ile elimden gelen her şeyi yapacağım.”

“Hiç bir zaman favori pilotum, pist üstündeki idolüm olan Ayrton Senna’ya olan derin sevgimi dile getirmekten kaçınmadım.”

image

“Hala çocukken dolabımda posterlerinin olduğunu, oyuncak arabalarımda bir gün Senna gibi olmayı istediğimi ve babamın büyük kız kardeşim için hazırladığı kart aracına aşık olduğumu hatırlıyorum. O araçta Formula 1 tarihinin en başarılı ortaklıklardan birisinin olduğu aracın görüntüsü vardı. Ayrton’un sürdüğü McLaren-Honda birlikteliğinin görüntüsüydü ve ben de o birlikteliğe sıradaki Formula 1 şampiyonasında katıldığım için gurur duyuyorum.”

“Zaman alacağını biliyoruz. Umutluyuz ve gerekli kaynaklara sahibiz. Bu efsanevi birlikteliğin dönmesi için mücadele edeceğiz.”

“Geride kalan senede bir çok teklif geldi. Bazıları takımların mevcut performanslarına bakarsak gerçekten çekiciydi.  Ancak bir seneden daha uzun süre önce McLaren-Honda benimle iletişime geçti ve geçmişte uzun süre Formula 1’de üstün olan bu projede çok aktif bir şekilde yer almamı istedi.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Bu Projeye Büyük Bir Heyecanla Katılıyorum”” için 13 yanıt

  1. Murat Aksoy avatarı

    Yaklaşımı gerçekten pozitif (tabi 40M € alınca) çocukluk hayaliyle neyi kastettigini de 8 sene sonra öğrenmiş olduk. Sahi şimdi hesapladım da 8 sene ne çabuk geçmiş! !

  2. honda guzel bi motor verirse mclaren merso ve redbul en guçlu pilot kadrolarina sahibler tabikide ferrariyi unutmamak lazim redbulun genclerimi yoksa digerlerini orta ve ust yas pilotlarmi hep beraber gorcez

  3. Alonso yu zirve dönemindeyken takıma kazandırmak çok çok iyi oldu.

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bu tip insanlara kulaklarını tıkayacaksın. Onların yaptığı hakaret ne Alonsonun ne senin nede benim değerimi düşürür. Ancak kendi terbiyesizlikleri meydana çıkmış olur başka bişey değil.

    Siteye bağışmı yapıyorlarıdr ne yapıyrlar da istedikleri gibi yazıyorlar belli değil. Sayılı 3-4 kişi var böyle zaten. Onları da solla gitsin.

    Abdullah bey iyi insan, emeği çok büyük ama bazen dengeyi kaçırıyor açıkcası.

    1. Evet ben siteye sponsorum ve kontratımda hiçbir yorumumun kaldırılmayacağı ve istediğim yorumu tek bir parmak şıklatmasıyla kaldırabileceğim yazılı. Yoksa çok büyük tazminat alıyorum. Hatta istediğim kişi adına kötü yorum yazdırıp ortalığı karıştırabiliyor ve hemen ardından ortaya çıkarak avantaj sağlayabiliyorum. Çok büyük yazarım ben. Yazarlık kariyerim kendi ellerimde, istediğim yere yazarım. 😛

      Abdullah öyle şeylere izin vermez bence. Yoksa ne yorumlar yayında kalıyor. Tek bir tarafa izin verilse haklısın. Öyle şeylerle uğraşacak birisi değil.

  5. Aşk tazeliyorlar 😀

  6. Haber fotosu muthış

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Mühendisi ne oldu acaba Costa mıydı neydi, o da geçtmi.

    1. Stella’da Mclaren’a geçti Alonso ile birlikte.

      1. F_Alonso Diaz avatarı
        F_Alonso Diaz

        Resmi açıklama oldumu ?

    2. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Pardon ya costa yazmışım, nerden geldiyse aklıma 🙂

  8. Söyledik… bir seneden fazladır iletişim var diye hatta belkide detaylar haricinde ön anlaşma yapılmış olacağı dahi söz konusudur. Umarım… McLaren tekrar aynı hatayı yapmaz. 2007 de McLaren çabuk caymamış olsaydı yine takımda tutarlardı ama Alonso gitmrk istiyorum diye diretince anında salmışlardı.Şimdi daha tecrübeli bir Alonso var ama yine iş McLaren e düşüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir