2014 F1 Sezonunun En İyilerini Seçiyoruz!

yazar:

kategori: ,

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Yeni bir “F1 Sezonunun En İyilerini Seçiyoruz!” anketinden herkese merhaba!

Her sene düzenli olarak gerçekleştirerek gelenekselleştirmeye çalıştığımız ‘sezonun en iyileri’ anketinde, uzun çalışmalar sonucunda mümkün olduğunca geniş kapsamlı ve objektif bir anket oluşturmaya çalıştık.

Sizler de objektif bir şekilde oy verip, anketin mümkün olduğunca fazla sporsevere ulaşmasında bize yardımcı olursanız memnun oluruz.

İstatistiksel açıdan yararlı bir veri olacağını düşündüğümüzden anketimize yaş ve cinsiyet kategorileriyle birlikte site hakkındaki düşüncelerinizi de öğrenebileceğimiz sorular ekledik.

Oylamamız 31 Aralık Çarşamba günü son bulacaktır.

 

 

Oylamamız bitmiştir. Sonuçları en kısa zamanda sitemizde yayınlayacağız.

 

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]


Yorumlar

“2014 F1 Sezonunun En İyilerini Seçiyoruz!” için 28 yanıt

  1. Mobilden girip zorda olsa katıldım ankete bu arada arkadaşında dediği gibi bi karting turnuvası düzenlemeyi planlıyormusunuz ödüllü bişey olursa katılım olabilir.

  2. Arkadaşlar sonuçlar açıklama tarihi varmı

  3. Metin ÖRCÜM avatarı
    Metin ÖRCÜM

    iyi iş.

    1. raikkonen kaskı giymiş button gibi 🙂

  4. Emegi geçen herkese sevgiler…

  5. Öncelikle bu detaylı anket için uğraşlarınız için teşekkür ederim.. çok zahmetlı olmustur muhakkak.

    Bir isteğimde benim olacak mumkunse, 2014 sezonunun,
    Startlarda en çok sıra kazanan, en cok gecıs yapan, en hızlı turları atan, en cok gecılen, kalkıs ıle fınıs arasında en cok pozısyon kazanan veya kaybeden, daha oncede yapmıştınız mumkunse bu sezonun da ıstatıstıklerını beklıyoruz :)), elınıze saglık kolay gelsın…

  6. Bu anketi okumak çok zor geliyor olabilir bazılarına ama hazırlamak inanın çok, çoooooook daha fazla zor bir şey. Arkadaşlar bu kadar şeyi ortaya çıkarmak için iyi emek verdiler. Ama şu ana kadarki katılıma bakınca bu seneye kadarki en az katılım olan anket olacak gibi görünüyor. Verilen emek karşısında gelen dönütler, beni bundan sonra böyle bir çalışma yapılıp yapılmaması gerektiği konusunda düşünmeye sevk edecek gibi.

    Ha ankete katılanlara çok teşekkürler. Hele hele son yorum bölümüne yazılan bazı mesajlar gerçekten mutlu ediciydi. Sonuçlarda görüşürüz.

    1. sanırım yaş, isim soyisim, tuttuğunuz pilot, ve cinsiyet gibi pek de alakalı olmayan alanlar olduğu için katılım az. yoksa doldurmak zor değil. bence isim soyisim gerekli alan olmamalı. herkes ismini vermek istemeyebilir. oyların geçerli olması için sadece eposta adresinin gerekli olması yeterli. verilen adrese gelen onay mailini tıklamadan oyların geçerli olmaması sahte oyların da önüne geçebilir. ha yapan yine yapar ama ancak 3-5 oy fazla atabilir, onun da genel sonuca etkisi olmaz.

      bir de ankette oylama başlamadan 1-2 gün önce listelenecek şıklar ve “en”ler gösterilebilir, eklenmesi veya çıkarılması gerektiğini düşündüğünüz şıklar varsa paylaşın denip, gerekli düzenlemeler yapılıp anket oylamaya bundan sonra sunulabilir.

      1. Buna ben cevap vereyim. İsim soyisim kısımını mükerrer oyları engellemek amacıyla eklemiştik. Sadece email adresleriyle bunu engellemek mümkün olmuyor ne yazık ki. Ama bu bile yeterli kontrolü sağlamıyor tabii ki. İsteyen o kısma “sddfg dgdg” yazıp yine katılabilir ankete. : ) Bunun katılımı engellediği görüşüne katılmıyorum ben. Yaş cinsiyet takım pilot vb seçenekler de sitenin takipçi profilini görmek için bizlere yardımcı olacak. En sondaki, site ile ilgili sorular da aynı şekilde, ki zaten oraları işaretlemeden de geçebiliyor isteyenler.

        Oylama başlamadan önce üyelerin de fikrini alma yoluna daha önce gitmiştik. Bu durum hem süreci uzatıyor hem de iki ayrı zamanda haber yapıldığından bazı üyeler “kaç kere oy vereceğiz kardeşim” diye düşünüp asıl oylama kısmında oy vermiyorlar. : )

        Tüm bunları geçiyorum da, geçen sene yaşadığım tecrübelere istinaden söyleyeyim, “anketi baştan sona okudum ama katılmak istemedim” diyenler çıkıyor arada onların gerekçelerini gerçekten çok merak ediyorum. : )

  7. Billy Bones avatarı

    “Bugün testlerin onuncu günü ve biz on gün geride kalmış durumdayız” – Christian Horner

    “O düğmeyi hiç duymamıştım. Hangisiydi? – Lewis Hamilton (Almanya GP’sinde takımın ona ‘sihirli’ butona basmasını söylemesi üzerine kafası karışıyor)

  8. Lovely_F2008 avatarı

    [ Almanya GP – Hamilton’ın Ricciardo ve Raikkonen’i geçişi ] şıkkını eklemeseydiniz iyiydi. Zira Hamilton o geçişi yaparken Fuji’deki gibi frenajı kaçırdı ve ön frenleri kilitleyip Raikkonen’in üzerine gidip temas etti. Hiç de hoş değildi.

  9. En iyi sürüş bence de hamilton bahreyndi. Normalde sorun olmaz ama en iyi sürüş seçilme ihtimali çok yüksek olan bir yarışın olmaması? Strat 6 ve yumuşak lastik kullanan rosberge karşı yapılan sadece bu sezonun değil son yılların en iyi sürüşlerinden biri idi. Sonradan eklenemiyor mu?

    1. hamiltonın macaristandaki sürüşüde çok iyidi

    2. sonradan eklenirse hak geçmiş olurdu. Bazen insanın kafa tutuluyor işte en akla gelmesi gereken şeyler gelmiyor. Öyle bir durum bu da.

  10. yılın geçişi ve yılın performansı konusunda zorlandım, ama bunlara sırasıyla Ricciardo Italya ve Alonso Macaristan olarak karar kıldım 🙂 Geri kalanı az çok açıktı en azından benim açımdan

  11. Sezonun en iyisi benmişim. Ankette niye yokum? 😀

    Elinize sağlık, sezonu hatırlaya hatırlaya okudum, hazmettim. Şimdi benim istatistiklerin zamanıdır.

  12. Çok güzel bir anket olmuş. Tebrikler.
    Sadece en iyi sürüşte, bence yılın en iyisi olan Hamilton Bahreyn seçeneği de olmalıydı.

    1. aynen o olmadığı için başkasını seçtim

  13. Alonso.Diaz #ForzaJules #ThePowerOfDreams avatarı
    Alonso.Diaz #ForzaJules #ThePowerOfDreams

    En iyi pilot-Hamilton
    En iyi takim-Mercedes
    En iyi arac-W05
    En guzel arac-RB10
    En iyi takim patronu-Horner
    En iyi caylak-Magnussen
    En iyi teknik adam-Adrian Newey
    En iyi pit ekibi-Red Bull
    En iyi motor-Mercedes
    Hayal kirikligi yaratan pilot-Kimi Raikkonen
    Hayal kirikligi yaratan takim-Ferrari
    En guzel yaris-Bahreyn gp
    En kotu yaris-Malezya gp
    En iyi surus-Alonso Macaristan
    En iyi gecis-Alonso’un Vettel’i gecisi
    Yilin kazasi-Bianch’in kazasi
    En iyi siralama pilotu-Rosberg
    En iyi gecis yapan pilot-Alonso
    Sosyal medyayi en iyi kullanan pilot-Alonso(Aslinda Hamilton’da guzel kullaniyor ama tek bir tercih sansim oldugu icin oyumu Alonso’ya verdim)
    En iyi kask tasarimi-Alonso
    En iyi ozel kask tasarimi-Vettel Amerika
    Yilin olayi-Alonso’nun Ferrari’den ayrilmasi(Vettel’in Ricciardo’ya yenilmeside olabilir)
    Yilin komik olayi-Vettel’e sorulan 65 saniyelik soru
    Yilin kotu olayi-Bianchi’nin kazasi
    En iyi soz-Montoya
    En iyi telsiz mesaji-Alonso Brezilya

    Guzel bir anket olmus. Ankette emegi olan herkese tesekkurler.

  14. ellerinize saglik guzel olmus.ylniz Alonso nun kimi yi ispanya ve brezilyada ki gecisleri listeye girecek kalitede oldugunu dusunmuyorum

  15. seçimlerimi yaptım ama onay butonu göremedim

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      Onay derken?

      Altta gönder butonu var .

  16. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Kask tasarımlarında pek çok güzel kask var. Şahsen ben epey zorlandım seçmekte. Bence 2 seçenek olmalı 🙂

  17. valla zorlu bir anket şıkları hazırlama süreci oldu. Büyük emekleri olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. ben izlemekle yetindim.

    Şıklarda bizim hatırlayamadığımız ama önemli olan şeyleri eklemediysek şimdiden affınıza sığınıyoruz.

    Ankete katılımı yüksek tutalım. Paylaşalım. Biraz uzun ama senede bir kere yapmaya çalıştığımız bir şey. Kolay gelsin.

    1. Onur Gentas avatarı

      Ben biraz evvel tamamladım, sıkıcı değil ve fazla zaman almıyor. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Eksiği veya fazlası mutlaka olur, anlayış göstermek gerekir.

    2. Mobilden girdigim için daha dikkatli inceleyip dolduramadim ama inceledigim kadariyla basarili bi anket sıkıcı gorunmuyor bütün sezon cok iyi performans gosterdiniz gercekten tebrik ederim. Eksikleri yada fazlasi olur ama tebrik ederim ve emekleriniz icin tesekkur ederim 🙂

    3. gokart turnuvası istiyorum . gokart turnuvası istiyorum 🙂

    4. serkanmsr14 avatarı

      Emeği geçen herkese teşekkürler. Gayet başarılı bir anket olmuş. Ankete ekleme yapılmasında ise takımların pilot seçimleri olabilirdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir