Horner’ın Düğününe Ailesi Katılmayacak!

yazar:

kategori:

Geri Halliwell ile evlenme hazırlıklarında olan Red Bull takım patronu Christian Horner’ın düğününe ailesinin katılmayacağı açıklandı.

Horner’ın anne ve babası, oğullarının 14 yıllık ilişkisi olan Beverley Allen’den ayrılıp eski Spice Girls kadrosundan Geri Halliwell ile nişanlanmasını doğru bulmadıklarını açıkladılar. Horner, Allen’den ayrıldığında çocukları Olivia’nın doğumunun üzerinden yalnızca altı ay geçmişti.

40 yaşındaki Horner ve 42 yaşındaki Halliwell’in ilişkileri Mart ayında ortaya çıkmıştı.

Arden yarış takımını birlikte kurdukları babası, durumun görülenden daha karmaşık olduğunu ve Horner’ın eski ilişkisinin halen sorun teşkil ettiğini, özellikle Horner’ın annesinin bu durumdan çok rahatsız olduğunu söyledi.

 


Yorumlar

“Horner’ın Düğününe Ailesi Katılmayacak!” için 12 yanıt

  1. Bu yorumu kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum, ancak bu siteye bir magazin bölümü açılmalı.

    1. Haber zaten yıllardır var olan magazin kategorisinde listelendi.

  2. Beverley Allen i gördünüzmü Geri ablayı beğenmiyorsunuz.. eskisi tam bir felaket.. adaö 14 sene mutemelen cok çalıştı eve gecegeldi karanlıkta durumu çok anlamadı geri ablaya dua edin..

  3. 20 sene önce biz dinlerken bile çok çok güzel değildi Geri aplamız. Şimdi hepten teyze olmuş. Amerikan romantik filmlerindeki terk edilen iyi eş tipi var.

    Horner aga ne işin var şunla? Git başka birini bul arkadaş.

    Ben ufakken mahallede bir komşumuz sarhoş olup yan sokak komşu kadınla beraber olur. Kadın çirkin mi çirkin ama adam sarhoş 😀 Sonra bunlar basılır, karakola gidilir, kadın biz seviyoruz deyince zina davası açılmaz, adamın karısının olaydan haberi olur ama aldattığı kadının kim olduğu söylenmez. Karısı da çok güzel halbuki. Yıllar sonra karısı adamın kendisini kiminle aldattığını bir şekilde öğrenir ve benim gibi güzel dururken şu çirkin kadına giden kocamı istemiyorum der ve çaat diye boşar.

    Şimdi ben bunu niye anlattım? 🙂 Çocuk yaptıktan sonra terkettiği eşi hiç üzgün değildir, sevgilisi daha da çirkine varmıştır. Olan 14 yıla olmuş sanırım.

  4. Kültürlerinde aile diye bir olgu yok. Çocuğu karısı kocası bağımsız birer birey gibi yaşıyorlar. Ama bu kadarı da fazla. Ailesi bile dayanamamış bu işe baksanıza. Daha bir garip olan işinde bu kadar başarılı olan bir kişinin bu kadar paramparça hayat yaşaması.

  5. 6 aylık bebeği bırakıp da bu kadınla evleniyor ailesi gelmemekle kalmış Türkiye de olsa vay haline …

  6. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Darısı BAY E’ye 🙂

  7. Bu yabancıları anlamak güç adamın yeni çocuğu olmuş karısını bırakmış yenisine yelken açmış kalmamış bir de düğün yapıyor şimdi o düğünde klas insanlar yerlerini alır ve hayat devam eder kimse 6 aylık çocuğu düşünmez tabi ben olsam bende düşünmem babası düşünmemiş ki.

    Yanış anlaşılmasın madem böyle bir şeye kalkışıyorsun biraz daha gencini bul kadında suç yok mu var demesi gerek Beyefendi senin altı aylık bir çocuğun ve karın var bu iş olmaz ama yok para desen para şöhret desen şöhret kaçmaz bu fırsat zaten var bayanda da bir şeyler fazlası göz çıkarmaz.

    Bir de patronumuz var bu sporun yaş kemale ermiş çıtırlarla takılıyoruz o para olmasın bakim kimse gelmez neyse uzatmayayım Hayırlı akşamlar 🙂

  8. F-one-Driver avatarı

    Açıkça söylemek gerekirse ben hiç beklemiyordum ve hiç yakıştıramadım, 6 aylık çocuğuyla evli bile olmadığı insanı terk et, yeni aşka yelken aç ve onunla evlen , garip bir durum..

  9. Hayır yeni sevgilisi bir şeye benzese gam yemem de yuh be Horner. 🙂

  10. Takım patronluguna lafım yok ama çok rezil bir adammışsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir