Resmi: Webber 2010 için Red Bull ile Anlaştı

yazar:

kategori:

Mark Webber imzaladığı yeni anlaşmann ardından 2010 yılında Red Bull Racing için yarışmaya devam edecek. Avustralyalı pilot Red Bull koltuğuna 2007 yılında Williams’tan ayrılarak geçmişti.

Red Bull takım patronu Christian Horner, “Mark ile 2010 için anlaşma imzaladığımızı için mutluyum. Geçen senenin sonunda geçirdiği bisiklet kazasına rağmen bu sezon için çok büyük bağlılık ve kararlılık gösteriyor. Aldığı son sonuçlar, Almanya’daki galibiyeti kariyerinin zirvesinde olduğunu gösteriyor. En yüksek seviyede performans sergileyebilecek motivasyona sahip. İlişkimizi devam ettirmek çok yerinde bir karar oldu. Mark ve Sebastian’dan oluşan pilot dizilimimizin bu spordaki en güçlü dizilimlerden biri olduğuna inanıyoruz.” diye konuştu.

Webber de daha önce her zaman takımla yoluna devam etmeyi istediğini söylediğini ve mevcut formunu 2010’a taşımak istediğini belirtiyor.

“Red Bull’la gelecek yıl yeniden birlikte yarışma kararı aldığımız için fazlasıyla mutluyum. Takımla ilişkimin başındaki zor yıllarda bile daima onlarla çalışmaktan zevk aldım. Şimdi bu ilişkinin devam edecek olması işimizi daha eğlenceli kılıyor. Bu yılki şampiyona için çok heyecanlı bir mücadele olacak ancak ben aynı zamanda RB6’nın gelişimine yardımcı olmak ve 2010’da yeniden takımla yarışmak için sabırsızlanıyorum.”


Yorumlar

  1. en azından şu an webber ile vettel grid deki en iyi ikililerden birisi. hayırlı olsun webber red bull da daha iyi işler de yapar.

  2. Webber pistteki işini güzelce yapan kaliteli pilotlardan biri. Zaten kendisine yakın olan ezbere bildiği bir atmosferde yarışıyor (Jaguar–>Red Bull). Bu yüzden rahat da.

  3. Sırada Ferrari Alonso anlaşmasının resmi açıklaması var.

  4. çenesini sevmesemde webber en sevdgm pılotlardan biri sevındm:D

  5. ulaş bilir avatarı

    weber gecen sene hamıltonu cok eleştiriyodun cok tehlikeli yarışıyor die asıl sen daha piskopat yarışıyon be 🙂 hamılton senin yanında kuzu be :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir