Raikkonen: Ferrari Doğru Yönde İlerliyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, takım arkadaşı Sebastian Vettel gibi SF15-T ile birlikte Ferrari’nin doğru yonu bulduğuna inanıyor.

Ferrari galibiyetsiz geçen 2014 yılının ardından takım içerisinde neredeyse her pozisyonda personel değişikliği yapmıştı.

2015 Ferrari SF15-T’nin tanıtımında konuşan Raikkonen “Ferrari pilotu olmak geçen yıldan farklı değil. Geçen yıla göre takımda bazı değişiklikler oldu. Takım çalıştığı yolu değiştirdi ve bence doğru yolda ilerliyoruz”

“Hala yapmamız gereken çok iş var. Ama insanlar ve ekip ile çalışmaktan zevk alıyorum. Burası çok güzel bir takım. Dünya şampiyonluğu kazandığım takımla birlikte olduğum için mutluyum” dedi.

Fin pilot son olarak Vettel ile yarışmayı dört gözle beklediğini söyledi.


Yorumlar

“Raikkonen: Ferrari Doğru Yönde İlerliyor” için 7 yanıt

  1. umarım Vettel’e de ezilmezsin.Bu sefer bari 50 puan fark ye.

    1. Geçen sene Hamilton Rosberg’e ne yaptıysa artık taraftarlarının bile psikolojisi bozulmuş. 🙂

    2. fark yedi diye suçlu mu oldu ? adam en azından takım arkadaşının en hızlı turunu kesmek için viraj kaçırma numarası yapmadı ?

      1. sitede rosberg fanı neredeyse hiç yok. bir schumiciler var. rosberg adıyla yazanlar vettelcilerin hesapları. çoğu da mehmet gunaydin nickiyle yazan sinan adlı genç.

        1. Aydın Ahmet avatarı

          Dostum bazen yorumlarını okuyorumda hani sürekli bir paranoya içerisinde görüyorum seni ki pek sağlıklı değil hayali karakterler oluşturuyorsun burda site adminleri var yöneticiler var hani görüyorlar nihayetinde ona göre bakıyorlar sen her aksi ve hoşuna gitmeyen yorumlarda bunlar feyk hesap dersen bu seni ciddi komik duruma düşürür belirteyim.

  2. Kimi’nin ön taraftaki hisleri nasıl olacak çok merak ediyorum. PullRod süspansiyon değiştirilmedi ama aracın önünü F14T ile karşılaştırdığımda süspansiyon kollarının biraz alçaldığını ve ön tarafın aşağıya doğru daha düzgün ve eğimli bir şekilde indiğini görüyorum. Ön kanatta da değişiklikler var. Umarım işe yarar bunlar.
    Burun kısmının geçen senekinin hafif makyajlanmış hali olmasını beklerken Ferrari yepyeni uzun bir burun tasarlamış. Niye böyle yapıldığını anlamak güç…
    Bir de güç ünitesi yine çok çok önemli olacak bu sezon. Umarım büyük ilerleme kaydedilmiştir. Yoksa geçen seneden bile kötü olabilirler.
    Geçen seneki motorun tam olarak 1.6L olmadığı yönünde haberler vardı. Acaba max hacme çıkartıldı mı ki motor AVL ile birlikte? Bu konuda bilgisi olan var mı?

    Son olarak Kimi’nin yeni kaskını çok merak ediyorum. Geçen seneki turuncu renkli gibi olan şey berbattı tek kelimeyle. Umarım güzel bir tasarımı ve rengi vardır. McLaren’deki kaskları çok güzeldi, özellikle 2005/2006 yılındakiler. Lotus’taki kaskları da fena değildi.

    1. bende öyle, meraktan ölüyorum
      bence en iyi kaskları 07-08-09 sezonundaki kaskları idi özellikle 2009 sezonu harikaydı umarım o tarz bir tasarım ile yarışır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir