Scherzinger, Hamilton’u Terk Etti

Son çıkan haberlere göre Amerikalı şarkıcı Nicole Scherzinger, evlenmeyi reddetmesi sebebiyle Formula 1 şampiyonu sevgilisinden ayrıldı.

Uzun zamandır birlikte olan ikili, bir kaç defa ayrılıp tekrar barışmışlardı. Scherzinger’in evlenmek istediği, Hamilton’un ise buna pek sıcak bakmadığı biliniyor.

Sun gazetesine konuşan Scherzinger’e yakın bir kaynak “Bu sefer gerçekten bitti.” dedi.

Bir kaç ay önce çıkan haberlerde ikilinin nişanlanacakları söylenmişti ancak bu gerçek olmadı.

Kaynak “Aylardır mücadele ediyorlar ancak her şey daha kötüye gitti. O kadar fazla ayrı zaman geçiriyorlardı ki her şey katlanılamaz hale geldi.” dedi.

Bu konuyla ilgili baskı olup olmadığının sorulması üzerine Hamilton “Kesinlikle baskıyı ve aile üyelerinden sıcaklığı hissediyorum. Ancak Nico tamamen işine odaklandı, ben de aynı şekilde. Bu şekilde mutluyuz.” dedi.


Yorumlar

“Scherzinger, Hamilton’u Terk Etti” için 22 yanıt

  1. Hamilton zevkine düşkün bir karakter zaten, nedene evlensın kı, keyfıne baktı ve ayrılıgın saglam bır sebeple bıtırlmesını sagladı, performansı kesınlıkle dusmez, Nicole gibi niceleri ile zaten beraber olabilir, nicole da hamilton gibi niceleri ile beraber olabilir, bizim manevi degerlerımız bu vatandaslarda bukadar yogun olmadıgı ıcın gayet normal bır durum, ıksıde keyfıne bakmaya devam eder.

    1. 2011’de bir Lewis hatırlıyorum güzelim McLareni çarpışan arabalar yapan.Ha keza bir Nicole hatırlıyorum ayrılıgın acısından kendini partilere içkilere vurup sarhoş olan sonra yerlerde yuvarlanan 😀 Hakların da hayırlısı nediyeyim her ikiside sevdiğim insanlar.

      1. ayrılığın acısı ile kendilerini partilere vermek 😀 normal şartlarda oyle bır durumda Hamıltonun o partıey gıdıp Nicolun sol bacagını kırması gereklı :D… nasıl bır kederse bu…

      2. FAster Inside avatarı
        FAster Inside

        Eğlenceli yarışlar bizi bekliyor demek ki sezon açılışında 🙂

        1. Lewisin başına ne gelirse müstehak bu sezon 😀

  2. Rosbergimiz zaten şampiyonluğun en büyük adayı isterse adriana lima miranda kerr ve kate upton 3lüsüyle takılsın hamilton bu yıl bizim yılımız.

  3. bir bakımda erken olması iyi gibi ya sezon ortasında olsaydı ham fanları dua etsinler bu kes kesin bitsin yani kadın ikide bir bulaşıp canını sıkmasın sezon içinde 😀 sonra daha kötü olur yada evlen yap bi çocuk bırak kadın çocukla oynasın sen arabanı sür 😀 sonun daha mantıklı gibi 😀 😀

  4. Bu çok kötü haber Hamilton’ın özel hayatı ile işini birbirine çok rahat karıştırabildiğini defalarca gördük ama neşteri bir yerde vurmak gerekir bu kadın 40 yaşına yol alıyor Hamilton evlenmeyi düşünmüyorsa bir yerde ilişkilerinin biteceği kaçınılmazdı

  5. Nicoya şampiyonluk şansı doğdu desenize. Daha önce birdefa McLareni harcamıştı şimdi sıra mercedeste hele birde diğer takımlarda Daha yakın olurlarsa takımlar şampiyonluğu bile kaçabilir :))

  6. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Dün talk show da göğüslerine baktırıyordu bu karıdan hamiltona yarar değil zarar gelir evlenilecek kadın değil

  7. Rosberg’e şampiyonluk için umut doğdu..Hami bunalım takılırsa…Magazine gel..

  8. Oo bu haber ile, ”2015 Dünya Şampiyonu Nico Rosberg” diyebiliriz 🙂

    Bu çocuğun ayrılıklarında motivasyon kaybının ne denli bozulduğunu biliyoruz, sıkıntı büyük.

  9. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Bunların tek ayrılma sebebi evlilik.

    Bu sene Hamilton’ın efkara bağlama olasılığı yüzde kaç?

  10. iki ünlü ne kadar evli kalırki ayrıca evlenmenin ne farklı var bunlar için boş

  11. raikkonen1088 avatarı
    raikkonen1088

    Geçen ayrılığında güzeller güzeli Mclaren’ı harcamıştı. Böyle bir belentiye girmek gaddarlıktır arkadaşlar. Ona göre O_o

  12. İyi yapmış Nicole aferim ne oyalıp duruyosun artık kadını.Evleneceksen evlen herkes evlenmeden çocuk yaptı Nicole hala seni bekliyor.

    Nico sevdiği kadınla evlendi kurtuldu şimdide işine odaklanıyor.Senin gibi kafasında soru işareti yok.

    1. Lewis ne buluyor şu Nicole’de anlamıyorum yeminle. 🙂

      1. Bende aynı şeyi Nicole için düşünüyorum 😀

        1. Ben kadın olsam Jenson dururken Lewis’in suratına bile bakmam. 🙂 Doğruya doğru.

  13. onun için her yer kadın.5 dakikadan sonra gözü birşey görmez.bunların sevgiside 5 dakikalık.

  14. Her magazin haberinde “Bu siteye magazin bölümü açılmalı diyorum” diyen bir arkadaş vardı. O demeden ben söyleyeyim haber “Magazin” kategorisinde 😀

    1. Aslında tam magazin diyemeyiz 🙂 Hamilton’ın Nicole’den ayrılınca sporda neler yapabildiğini biliyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir