SF: Galatasaray'dan Bir Pilot Değişikliği Daha

yazar:

kategori:

Superleague Formula takımı Galatasaray sezona yeni pilotu Ho Pin Tung ile devam etme kararı aldı.

2009 sezonuna Dunvan Tappy ile başlayan ancak daha sonra Scott Mansell ile anlaşan Galatasaray, Doninton’daki yarışta Mansell’in performansından da memnun kalmayınca Çinli pilot Ho Pin Tung ile anlaştı. Tung, sezon başından bu yana Atletico Madrid ile yarışmış ve başarılı neticelere imza atmıştı.

Tung transferin ardından “Sezona zaten güzel bir başlangıç yapmıştım, sezon ortasında olan bu değişiklik motivasyonum açısından oldukça iyi oldu. Benden başarı bekleyen bir takımda, Galatasaray’da yarışacağım ve ben de onlara başarı kazandırmak için bu motivasyonla elimden geleni yapacağım. Duyduğuma göre Galatasaray Türkiye’de oldukça ateşli taraftara sahipmiş. Kalan yarışlarda taraftarların desteğini bekliyorum çünkü onların da başarıya ne kadar aç olduklarını biliyorum.” dedi.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, pilot değişikliğinden memnun oldukları ve yeni pilotları Tung’dan başarı bekledikleri belirtildi.

Sezonun bir sonraki yarışı 5-6 Eylül tarihlerinde Portekiz’in Estoril pistinde koşulacak. Galatasaray takımı, ilk üç yarışın ardında 101 puanla 15. sırada yer alıyor.


Yorumlar

  1. Bir Gs li olarak elimden geldiğince yarışları izlemeye çalışıyorum ama Ho Pin Tung sanırım bizim taraftarların SF ligindeki bütün yarışları izlediğini sanıyo gibi.Bizimkiler genel olarak futbol ile ilgilenir dostum fazla taraftar bekleme yarışlarda yani ok.:((

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir