Alonso’nun Taraftarlara Mesajı: “Bizi Destekleyin”

yazar:

kategori:

2015 Formula 1 sezonu öncesinde en çok merak edilen ekiplerden olan McLaren-Honda’nın yıldız sürücüsü Fernando Alonso, taraftarlara kendilerini bu zorlu süreçte desteklemesini söyledi.

Honda’nın büyük umutlar beslediği yeni turbo V6 motor henüz istenilen dayanıklılık seviyesinde değil ancak McLaren takımı yeni “sıfır beden” aracı hakkında olumlu açıklamalar yapıyor.

Yaşanan sorunların ardından Alonso’nun hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Matt Morris “Ancak o mutlu ve bizi takım olarak zorlayacak.” dedi.

Tokyo’daki Honda’nın basın toplantısında konuşan Alonso ise “Bir kez daha en üst seviyede mücadele edebilmek için yeni motivasyon ve adrenalini hissediyorum.”

“Taraftarlarımıza mesajım bu sezon bizi desteklemeleri.” dedi.

Honda Başkanı Takanobu Ito “Bir çok sorun belirledik ancak motoru ayarlamanın son aşamalarındayız. Sorunları çözmeye çalışacağız. Melbourne’deki gridde iyi bir yerden başlamak istiyoruz.”

“McLaren-Honda takımı bütünleşmiş durumda. Tarihimizde yeni bir sayfa açtık. Lütfen beklentilerinizi yüksek tutun.” dedi.

Flavio Briatore “Alonso’nun McLaren’de olması herkes için iyi bir şey. Biraz zaman alacaktır ancak Honda Formula 1’e kötü bir imaj için dönmedi.”

“Bakalım sezon içerisinde projelerini nasıl geliştirecekler. Ardından daha fazla konuşabiliriz.” dedi.


Yorumlar

“Alonso’nun Taraftarlara Mesajı: “Bizi Destekleyin”” için 4 yanıt

  1. Sonuna kadar destekliyoruz 😀

  2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    ARAİ’den açıklama yok .

    ‘Tüm sorunları çözdük’ diye açıklama beklerdim.

    1. Konya yolundaymış. Aradım kendisini sıkıntı yok dedi.

  3. Hadiiğğğğğğğ,destehleyinnn beniiiii desteh istiyom sizden!!!!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir