Schumacher Bu Hafta Yine Test Yapmayı Planlıyor

yazar:

kategori:

Boynundaki sorunlar nedeniyle dönüşü konusundaki şüpheler devam ederken, Michael Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm’in söylediğine göre Schumacher bu hafta salı ve çarşamba günleri Mugello pistinde F2007 ile bir test daha yapmayı planlıyor.

Kurallara göre Schumacher Ferrari’nin mevcut aracı ile testlere katılamıyor ve Ferrari’nin bu konuda takımlara ilettiği ricası da bazı takımlar tarafından kabul edilmemişti.

Schumacher daha önce Mugello’da F2007 ile bir günlük test gerçekleştirmiş ve kart pistinde de çalışmalarını sürdürmüştü.

Ayrıca Schumacher’in Valensiya’da yarışabilmek için formda olmak adına günlük antrenman yaptığı da biliniyor.


Yorumlar

  1. Bu testler sadece Michael'ın durumunu görmek, hızını ölçmek için yapılmıyor. Testlerin en önemli kısmı fizyolojik durumunun görülmesi, sınanması ve raporlanabilmesi. Bu raporlar için önem derecesine göre hızı çok gerilerde.
    Son söz doktorlar ve heyetin.

    Başlıkla alakalı ne güzel yorumlar yapmışsınız. Çok güzel, tebrikler!

  2. Bir de Hamilton bu sene çok şey kattı kendine; kötü arabaya sahip olmak nasıldır öğrendi, yerlerde de süründü Macaristan'a kadar. Ama artık araçlar da hızlıca (her ne kadar test yasaklarına rağmen) gelişiyor.

  3. "bir de anlamadığım birşey var,iyi pilot olmak için illaki test pilotluguyla sürünmek ya da en kötü araclarla eziyet çekmek zorunluluğu mu var?"

    Burada "Hamilton kötü pilottur" diyen mi var da ben mi göremiyorum? Şöyle ki Hamilton zaten iyi pilot ve özellikle yarış başına kazanan puan bakımından bunu görebiliriz. Ama eğer kötü araçta "eziyet çekse, test pilotluğunda sürünse" mutlaka daha tecrübeli bir pilot olacaktı Böylece mükemmel bir araba ile daha az hata yapacaktı daha az eleştirilecekti (araç ayarı yapmayı bilmiyor diyen bile vardı bu forumda da), daha az suçlamalara maruz kalacaktı (kesin çaylaklığına bağlayacaksınız ama Brezilya 2007 hatası ilk aklıma gelen).

  4. fatih küskü avatarı

    bazı arkadaşlar,kendi düşündüğü şeyleri empoze etmek ya da her platformda yinelemek için alakasız yerlere yazı yazmaktan keyif mi alıyor anlayamıyorum ya..konunun hamiltonla alonsoyla şunla bunla ne ilgisi var,yok ona bileniyor yok bu bundan daha iyi..
    bir de anlamadığım birşey var,iyi pilot olmak için illaki test pilotluguyla sürünmek ya da en kötü araclarla eziyet çekmek zorunluluğu mu var?
    adam çalıştı haketti ve direk iyi araca oturdu,kime ne bundan:)) bunu bir kıyaslama şekli olarak kullanıp illaki baskalarını yuceltmek,sacmalık değil de nedir?
    kıskanmayın şu admaı yav,çalışın sizinde olur,macaristanda ne kadar üst sınıf bir pilot oldugunu herkese göstermiş olmalı,daha ne yapacvak bilmiyorum ki takla mı atsın adam araçtan inince:DD

  5. Alonso'yla ne alakası var ya dönüp dolaşıp saçma sapan yerlere getiriyorsunuz sonra konular çığrından çıkıyor. Alonso'nun neyine bilenecek ki şu an Renault'un Ferrari ile boy ölçüşecek kapasitesi yok. Herkes kendi yarışına baksın.

  6. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Bakalım Schumi 1:23.7 den daha iyi zaman yapacak mı :)))

  7. Hamilton'un gerçekten Torro Rosso'da kariyerine başladığını görmek isterdim. Düşük seviyede başlamışlığı, test pilotluğu yapmışlığı yok. Ama Alonso'da hepsi var. Ve ayrıca Alonso beraber F1'e başladığı çoğu pilottan istatistiksel olarak daha başarılı (2000-2001-2002 üçgeninden bahsedersek). Hamilton'un en büyük yeteneği veya şansı doğru zamanda doğru yerde olan bir pilot olması.

    Günümüzün F1'i oldukça değişken olduğu için bir sene güçlü olan, öteki sene yerlerde sürünebiliyor gördüğümüz gibi. Bu yüzden ardı ardına 2 kere şampiyon olan pilot biraz zor göreceğiz gibime geliyor Alonso'dan sonra.

  8. Bora Subaşı avatarı

    Kimseyle alacak verecek yok.. Herkes kendi yarışına baksın derim..
    Schumiden mucizeler beklemiyorum ama Takıma muhtemel katkılar yapacaktır. En kötü ihtimalle teknisyenleri zorlayacaktır; işlerini yapsınlar diye..

  9. Bence en yakın pilot Hamilton'dır..Hamilton'ın da bi Alonso kadar senesi olsun bakalım F1'de kaç şampionluğu ne kadar istatistiği olucak görelim..

  10. Schumi kadar olmasa da ona en yakın alonso var ulaş haklı umut 🙂 hem yarım kalmış bir hesap da var ortada 🙂

  11. Ulaş sende Alonsoda Alonso başka pilot yok mu yaw yarışan 🙂

  12. shumi alonsoya bileniyor :))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir