YouTube Kurucu Ortağı, Team USF1'e Destek Veriyor

yazar:

kategori:

Yeni Team USF1, Youtube kurucu ortağı ve CEO’su Chad Hurley’in desteğini almayı başardı.

Hurley’in takımla arasında ilişkiden son zamanlarda sıkça bahsediliyordu ve Charlotte kökenli takım Çarşamba gecesi, Hurley’in birincil yatırımcısı olduğunu doğruladı.

Açıklama ile ilgili konuşan Hurley: “40 seneden fazla sürede Amerika’nın ilk Formula 1 takımının bir parçası olduğum için heyecanlıyım”

“Bu kapsam ve büyüklükteki bir projenin temelinde olmak büyük bir fırsat. USF1’in vizyonunu şekillendirmeye yardım etmeyi ve önümüzdeki yıllarda stratejisine katkıda bulunmayı dört gözle bekliyorum”

Hurley, video paylaşım sitesi Youtube’nin kurucularından ve bugünlerde dünya çapında tanınmasına büyük yardımlar sağladı. Daha sornasında site, 2006 senesinde Google’ye 1.65 milyar dolara satıldı ama Hurley, danışman olarak yerini korudu.


Yorumlar

  1. f2 ne ya f1 olacak o 🙂 f1 ile yetinmezlerse iyi olur tabi 😀

  2.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    Gercekten HD yaris İzlemek Bambaska oluyor ya 😀

  3. youtube'dan bol bol f2 videolari izleyebilsek soyle hd, kaliteli. reklami bol bol yapilsa f1'in, hatta bazen goz onune sokulsa 😀 fena mi olur yani dimi 🙂 formula 1'in tanitimi yapilacaksa arada takimin da reklaminin yapilmasi sorun olmaz 😉

  4. Formula 1 arkanda güçlü sponsor olmadan yapılmıyor. Sponsorlar da F1'i gerçekten büyük bir yayılma noktası olarak görmekteler.

    Kaçımız yarışlarda gördüğümüz firmaların ne firması olduğunu araştırmadık? Freeshoplarda gezerken "aa ben bunu gördüm f1'de demedik?"

  5.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    Youtube Da Bol Bol Videolarini İzleriz Artik 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir