Newey'in Geleceği Şampiyonluğa Bağlı Değil

yazar:

kategori:

Adrian Newey, REd Bull’un şampiyonluk mücadelesindeki alacağı sonucun kendisinin geleceği ile ilgili planları etkilemeyeceğini söyledi.

Sporun önde gelen tasarımcılarından Newey, bu sezon öncesinde F1’deki geleceğini ciddi şekilde düşünüyor ve kısıtlayıcı teknik kurallardan yorgun düştüğünü söylüyordu.

Bununla birlikte dünya şampiyonluğu mücadelesinde takımının Brawn GP ile başa baş gelmesinin ardından Newey, Formula 1’de bir süre daha kalacağını imâ etti.

Adrian Newey: “Bu sene olacakların gelecekte ne yapacağıma etki edeceğini düşünmüyorum. Hâlâ Formula 1’den büyük keyif alıyorum ama bazı dönemlerde, emeklilik yaşlarım gelmeden motor yarışlarının dışında bir alanda yer almak istedim.”

Newey, RB5 ile gridin önlerine geri dönmekten keyif aldığını da ekledi.

Newey: “Açıkçası gerçekten kendinizi iyi hissediyorsunuz. Bununla birlikte şöyle de bir ironi var ki, farklı bir şey yapıyormuş hissi vermiyor”

“Sıkı çalışmaya devam ediyor ve kaynaklarımı kullanmada akıllı olmaya çalışıyoruz. Bu azmin meyvelerinin sonunda gerçeğe dönüşmesi bu sene oldukça ödülkâr oldu”


Yorumlar

  1. Adrian Newey eğer Formula 1'den emekli olmak isterse, lütfen aktif tasarım hayatına devam etsin. "Newey Desing Co. ltd" gibi bir şirket kurup, tasarım yapsın.

  2.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    Neredeyse 80 yarış kazanmış, ayrıca 1990 ların birçok yarışını da domine etmiştir. Yarış mühendisi,aerodinamist,tasarımcı ve teknik yönetici keske tekrar Mclaren'e Dönsen 🙁

  3. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Sen başlı başına bir takımsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir