Video: Avrupa GP – Cuma Antrenmanları

yazar:

kategori:
1. Seans

2. Seans



Yorumlar

  1. gokhan cinar avatarı

    ben gpro oynuyorum su anda…çok sacmalıkları var ama arabayı en iyi sekilde piste çıkarmaya çalısmak zevkli…

  2. evet dogrudur. ben en fazla 2006 araclarini sevmistim. 2006'da keske spa'da yaris olsaydi orada gorseydik o guzelim makinalari..

  3. katafalk, dediğin ses olayına baktım. bana 2008 Mp4-23'ün sesi oldukça tiz geldi. MP4-24 biraz daha tok sesli. (2008 Türkiye, 2009 Monaco)

  4. tmm da bizim ön kanata bişiy olmamışki:) aracın arka kısmını söktüklerine göre muhtemelen spinden sonra debriyaja alamamışsa vites kutusunda sorun çıkmış olabilir.. spinin nedeni de sanırım aracın altının biraz fazla yere sürtünmesinden kaynaklanan yol tutuş kaybı olarak görülebilir, eskinden bu yüzden çok pilot kaza yapıyodu, ve mp4-24 de nedense kıvılcım çıkartırken çok kez görüntülendi son yarışlarda

  5. ha managermis bu, f1competition.com var, burada oynuyorum ben baya guzel. tavsiye ederim. senin soyledigini de deneyecegim 😉

  6. can yildiz fazla sistem istemiyorsa oynamak isterim 😀

  7. alakasiz olacak ama motor sesleri cok acayip degismis. hani oyle 2003, 2004, 2005'teki motorlarla da karsilastirmiyorum. ozellikle mclaren'in motor sesini dinleyin, bir de gecen seneki mclaren'in.. farki anlayacaksiniz. sadece devir farki kaynali mi bilmiyorum ama baya fark var.

    hmmm, bunun disinda.. fp1'in ozetinde lewis ile badoer'in onboard goruntulerini dikkatli izleyin. elma vs armut.. hani burada yok ama sutil'in o understeer, oversteer allah ne verdiyse olan force india'sinda bile pek olmayan seyler oluyor badoer'in aracinda. acayip apex cizgisi, yanlis frenaj, olmadik yerde kontralar, bir acayip kimil kimil direksiyon kullanmalar, olasi yanlis vites degisimleri ve turdan vazgecmeler, yine bir acayip yaris cizgisi (tamam herkesin kendi stili var ama..) ohoo.. valla button'in ipeksi surusune hayran kaldim bu adam yuzunden. lastik isitmada zararini gorse de.

    bu arada fp2'deki alonso-heidfeld temasinda alonsocu arkadaslarin tasina tutulma ihtimaline ragmen soyluyorum: hataliydi. ve daha onemlisi, gereksizdi. antreman bu kardesim, siralama bile degil. napiyosun sen oyle, vatandaslarinin onunde show yapacagim diye?

    hamilton'in kazasi da massa'nin monaco'da aracin burnuna carpisina benziyor ama biraz daha yuksek hiz vardi hamilton'inkinde..

  8. biraz gereksiz olcak ama gpro oynayan var mı?ilk yarışımı bu pistte yaptım da ordan aklıma geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir