Mclaren Yepyeni "Kısa Dingilli" Bir Şasi Test Etmiş

yazar:

kategori:

Mclaren takımı, sezonun geri kalanında galibiyet mücadelesini sürdürmek için bu hafta sonu Valensiya’ya yeni kısa dingilli bir araç getirdiğini açıkladı.

Mclaren F1 Takım Patronu Martin Whitmarsh “Herkes gibi biz de son yarış ile bu yarış arasında fabrikayı kapattık bu yüzden fabrikalarda herkese ekstra mücadele verdirildi.”

“Herkes çok sıkı çalışıyor; tüm takımlar ve bizim takımımız böyle. Bugün de gördüğünüz gibi bir çok güncelleme paketi gördük ancak belki bu yeni parçalardan yeteri kadar yoktu. Ancak bu sabah Heikki Kovalainen’in denediği yeni ön kanat pakedimiz vardı.”

“Lewis Hamilton da denediğimiz yeni zemin modifikasyonları vardı ve Lewis’de kısa dingilli bir versiyon test ettik. Bunu Spa ve benzeri yüksek hızlı pistler için istiyoruz.”

“Bu seneki araç için hâlâ çok zorluyoruz. Herkes bu şekilde. Bu günümüzde Formula 1’in ne kadar rekabetçi olduğunu gösteriyor. Her yarış gelişmek zorundasınız ancak biz Ross ve Red Bull’dan farklı bir pozisyondayız ve gelecek seneki aracımızı hızlı yapmayı garantilemeliyiz. Bunu yapmak için de çok fazla emek sarfediyoruz.”

“Eğer dingili değiştirirseniz zemini, burnu ve ön kanat bağlantısını da değiştirirsiniz ve aynı zamanda ön aks konumu da değiştirilir.”

“Bunu yaparken yeterli parçamız yoktu. Lewis 2. seansın başında burun bağlantı noktasına hasar verdi.” dedi.


Yorumlar

  1.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    2010 senesi icin cok iyi temeller atiyoruz 🙂

  2. Umarım takımımızın gösterdigi bu çaba bu emek bu çalışma azmi sezon sonuna kadar devam eder ve alacagımız galibiyetlerle yapılan bütün çalışmaların karşılıgını alırız.VODAFONE MCLAREN MERCEDES taraftarı olarak daima yanınızda olacagız.

  3. istanbulda olsaydı atatürk oto saniyisinde düzelttirirdik kaportacıya, seansın sonunu yetişemezdik tabi köprü trafiği malum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir