Badoer Performansını Geliştirmesi Gerektiğini Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Luca BadoerValensiya cuma gününün ardından kendini çok fazla geliştirmesi gerektiğini kabul ediyor ancak ilk gün gerçekleştirdiklerinden de memnun.

İlk günü, takım arkadaşı Raikkonen’in 1.3 saniye gerisinde tamamlayan Badoer durumu değerlendirdiğinde sonucun felaket olmadığını söylüyor.

“Takımın benden beklediği programı tamamladım. Çok fazla gelişmemiz lazım ve çok çalışmalıyız. Ama durumu göz önünde bulundurduğunuzda, sekiz aydır sürüş yapmadığımı ve ilk kez bu piste çıktığımı düşündüğünüzde bugün gerçekleştirdiğim işten çok memnunum. Hata yapmadım, kaza da yapmadım, sadece pisti öğrenmek için sürüş gerçekleştirdim. Sonuç olarak benim için olumlu bir gündü.”

“Pisti tanımadığım için iki kat zorluk yaşadım. F1’de limitleri bulmak zor. Bu yüzden bugün benim için çok zordu ama bu seviyeye gelmek programımızda vardı. Kimi ile tur zamanları arasındaki fark çok büyük değil. Bu yüzden iyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum”

“Bu akşam ve yarın yapacak çok işimiz var çünkü yarın daha iyi bir yerde olmak istiyorum”

“Dün geceye kadar hayal kuruyordum havada uçuyordum ve mutlu olduğumu düşünüyordum. Ama bu sabah dünyaya döndüm ve artık çalışma zamanı geldiğini gördüm. Mühendisimle çok çalıştım. Rüya bitti ve şimdi iyi sonuçlara ihtiyacım var.”

Badoer, Schumacher’in Valensiya’da olmasının da manevi destek olduğunu düşünüyor.

“Her şekilde beni destekliyor, hem moral hem de teknik açıdan. Benim için burada olmasından memnunum.”


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    pekte iyi başlangıç yapmadı ama böyle devam edeceğini sanmıyorum yarıştıkça geliştirecektir kendisini. bu yarış olmasa bile diğer yarışlarda iyi sonuçlar alabilir. umarım Badoer beni yanıltmaz.

  2. raşit özkal avatarı

    badoer Q2 kalır gibime gliyor ama bellide olmaz

  3. umarim luca beni yaniltir da siralamada ve/veya yarista iyi bir performans sergiler. ama bugun iyi bir goruntu cizmedi. en azindan benim icin durum bu.

  4. bnce ferrari bidahaki raışta çok iyi düşünmesi lazım 2.pilot konusunu.ama bu antrenmean turları yanıltıcı oluyo yarın görcez…

  5. adam "f60'i aldim elime, massa iyilesmeden bir yere gitmem." diyor ama hakkini ver be adam. araci yolda tutamiyorsun. ah keske marc gene gelseydi be. sirf ispanyol olmasi bile yeterdi ama herkes "ama luca f60'i o kadar test etti." falan yapti. iyi de kardesim her cm2'sini bildigi pistlerde yapti testi. marc gene her turlu daha formda bir pilot. luca yariscidan cok muhendis. oradaki yaris muhendislerine teknikerlere, mekanikerlere falan ver araci belki ayni zamanlari yapar ne bu ya 😀 guluyorum ama ferrari yine hata yapti off offf..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir