Rossi, Ferrari ve F1 İhtimalinden Vazgeçmiyor

yazar:

kategori:

Valentino RossiMotoGp’den Formula 1’e geçiş yapma ihtimali olduğunu söylemeye devam ediyor.

MotoGP şampiyonu İtalyan basınına yaptığı açıklamada Ferrari’nin üçüncü araç konusunda izni alması durumunda yarış koltuğu için düşünüleceğini söylüyor.

Gelecek yıl Yamaha ile anlaşması olan Rossi, “Beni üçüncü koltuk için düşünmek zorundalar. 2011’de olup olmayacağını göreceğiz. İşleri nasıl yürüyeceğini bilmiyorum ancak Ferrari için yarışmak herkesi rüyasıdır.” dedi.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    valla rossi nin gelmesını bende ısterım.ustelık moto gp de yarısmıs bırı f1 e cok cabuk uyum saglıyabılır.agulıserı mı neydı adı daha f1 aracına bınmeden f1 geldi.rossi tast boıle yaptı.ustelık yaptıgı donemde schumıden massa dan 1 1.5 sn yavastı.

    ustelık ferrari bır ıtalyan pılot yarıstırmayı cok ıster.su schumı sevdasındanda vazgecın ya.adam 40 oldu hala koru korune schumı schumı.ıskeletyle bıle yarıstırırsınız adamı.adam gelecektı olmadı.bu sezon sonuna kadar bır ıkı yarıs yarısır yarısmaz bılınmez ama artık schumının devrı kapandı anlayın ya.

  2.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    Rossi'nin Bir Sözü Wardi
    "F-1 Le Moto-Gp arasindaki En Büyük Fark..F1 de Araçlar Moto Gp de ise pilotlar yarisiyordu" diye ne çabuk dönüs yaptin be rossi 🙂

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Rossi sen MotoGP'de iyisin orada kal. Hem 9.şampiyonlukta yolda 🙂 Belki bunu 10-11e bile çıkarabilirsin 🙂 Yani 3.araç kuralı gelecekte Ferrari seni oturtacak olamaz böyle birşey. Michael Schumacher dururken yani. Hadi Michael'da olmadı diyelim. F1'in içinden başka biri olur.

  4. Aman da aman amma da çok konuşurmuş. Bir söylediği diğerinide tutmuyor maşallah. Farklı zamanlar farklı duygular.
    3 ncü araç senin neyine. Michael dururken sana araç mı verirler birde kesin konuşuyor 🙂
    Al 10 şampiyonluk yap kırılamazı geç tarihe otur bak keyfine ne kasıyon daha.

  5. ben ihtimal vermiyorum buna… Ferrari yarışçı gibi yarışçı katsın kadrosuna, bu saatten sonra motogp starından F1 sürücüsü mü devşirecekler?

  6. luks araclarla test yapiyordu demek istemistim. (para gani oldugu icin) yoksa f1 araciyla yapilan zamanlari istersen fxx getir yapamazsin.

  7. hem elmas vs armut.. schumi motosikletle yaptigi testlerden falan verim alabildi mi? apayri bir yaris kategorisine gecmek zordur. hatta ayni seride bile farkli takimlarda farkli araclari kullanirken bile ne kadar zorlaniyorlar. ornegi melandri, kenan sofuoglu ve daha aklima gelmeyen digerleri.

    "yarisci" diye tekerlekli ve motoru olan hareketli her seyi kullanabilecekler diye bir sey yok. yarisci dogsalar bile..

  8. gerceklesme ihtimali cok az olan ve olmamasi gerek bir sey bu. ayrica bu tur haberlerin isitilip isitilip tekrar gundeme getirilmesi can sikmaya basladi. baska da yorum yapmam uzerine.

    ona bakarsan benim gazeteci bir arkadasim zamaninda renault'nun ** 2.0 araci ile ve daha sonra basari gosterdikten sonra r27'yi kullandi ve paul ricard'da neredeyse su yetistirme programlari ile test yapan genc yeteneklerle ayni zamanlari yapti. ki bu adam sirf meraktan, araba meraklisi oldugu icin ve luks araclarla, bunlarin hepsi binek tabi, boyle zamanlar elde etti. e hazir gelmisken onu da test pilotu falan yapsalardi veya yetistirme programina alsalardi dimi? arkadaslar mantikli olalim, lutfen.

  9. rossii sen gidersen moto gp batar kim bize heycenlı yarışlar izletir yaa

  10. ben ısterım rossiyi f1 de gormeyı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir