Button Avustralya’da Karmaşık Bir Grid Bekliyor

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Jenson Button’a göre Avustralya’da sezon açılışı her türlü farklılığa yol açabilir.

Button ve McLaren sezon öncesi testlerde Honda motorlu MP 4/30 araçlarıyla beraber çok zor bir hazırlık dönemi geçiyorlar.

Güç dengelerini nasıl yorumladığı sorulduğunda McLaren pilotu, testlerin doğasından ötürü karmaşık bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

“Zaman ekranlarını inceleyecek vaktim vardı, ancak kimin hızlı olduğu konusunda herhangi bir ipucu yoktu”

“Okuması oldukça değişik, Mercedes uzun sürüşlerde hızlı olabilir, Ferrari çok sağlam görünebilir, Williams’ın nerede olduğunu bilmiyoruz, Sauber oldukça iyi gözüküyor, Red Bull’da beklenenden daha iyi”

“Ancak yumuşak lastiklere geçildiğinde bazılarının 1.5 saniye kazandığını göreceksiniz, fakat bazı araçlarda onda 3 onda 4 saniye gelişim göstermekteler. Bu sonuçlarda ilk yarışı inanılmaz kılıyor”

“Geçen sene Mercedes, Williams ve (testlerde) bizim iyi olduğumuzu söylüyorlardı. Bu sene herhangi bir ipucu yok. Bence çok farklı bir grid olacak”


Yorumlar

“Button Avustralya’da Karmaşık Bir Grid Bekliyor” için 3 yanıt

  1. rosbergpower avatarı

    McLaren yarışta 30 turu bile tamamlayamaz.

  2. Çerezler hazır, ilk sıralama seansı bekleniyor. İlk yarış sonucu da birşey ifade etmeyecek. Gerçek sıralama ilk 3 yarışın ardından ortaya çıkacak ama sıralamalar temel dizilimi her zaman gösterir.

  3. McLarenist® avatarı

    Bizim o gridin epey arkasında olacağımız kesin şampiyon. Güzel bir başlangıç olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir