Vettel Daha Yukarıda Olmayı İstiyordu

yazar:

kategori:

Avrupa Grand Prix’si sıralamalarından dördüncü sırayı elde ederek Brawn pilotlarının arasına giren Sebastian Vettel yarınki yarış için daha yukarıda olmayı planlıyormuş.

Vettel, “Gridde daha yukarıda olmak isterdim ancak sabah çok fazla zaman kaybettiğimiz için yapabileceğimizin en fazlası buydu. Bu sabah yaptığımız gelişimler ve sıralamalardaki gelişim ile yarın için kendime güveniyorum.” diyor.

Vettel, McLarenler’i yenmenin zor olacağını da söylüyor.

“McLaren güçlü görünüyor ve diğer araçların onlara yaklaşması zor. Yarınki yarışta ne kadar hızlı olduklarını göreceğiz. Ama ilk iki sırada başladıkları için yarışı kazanmak adına çok iyi bir şansları var. Biz de kazanmak istiyoruz, bu yüzden bekleyip göreceğiz.”

“Bu pisti seviyorum ama bizim için burada en tepede olmak zor. Yarın uzun ve sıcak bir yarış olacak.”


Yorumlar

  1. eeee vettelcim daha bu isleri ogrenemedin eger sampiyon olmak istiyorsan daha yukarilarda olmak istiyorsan iki secenegin var ya mc laren yada ferrariye gitmek gerci alonso bu iki takimda olmadan sampiyon oldu ama gerisi gelmedi oda mc larene gitti sen hala redbuldan ne bekliyorsun birde kontratini uzatiyorsun ne olucagini soyleyeyim simdiden her sene bir kac yaris kazanirsin o kadar boylece tarihin en genc sampiyonu olma unvanini kacirdin ona gore

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir