Toyota'nın Tek Sorunu Sıralama Performansı

yazar:

kategori:

Japon ekip sezona iyi başladı ancak son dört yarışta sadece altı puan elde edebildi. Ne Jarno Trulli ne de Timo Glock son üç yarıştır sıralamalarda ilk on içinde yer alabildi. Oysa Glock Valensiya’da yarışın en hızlı tur zamanını elde etmişti.

Vasselon takımın yarış hızı açısından sorun olmadığını, tek problemin sıralamalar olduğunu söylüyor.

“Sadece tek tur değil, Timo’nun tüm turları istikrarlıydı. Yarışta sadece muhtemelen Hamilton Timo’dan daha hızlıydı. Bu yüzden neler olduğunu anlamak zor. Başımız fertte çünkü sıralamalarda ilk ona kalamadığımız sürece her şey zor olacak. Bu durumdan memnun değiliz. Her şeyi sorguluyoruz.”

“Tek iyi yanı yarış hızımızın iyi olması. Budapeşte’de ve Valensiya’da yarışta en hızlı ikinci araç olmaktan bahsediyorduk ve bu da bize umut veriyor. Soruna çözüm bulmayı umuyoruz.”


Yorumlar

  1. bu olaya tek turda lastik ısıtamamak deniyor.

  2. One-Team-One-Aim - avatarı
    One-Team-One-Aim –

    Bence de Toyota'nın tek sorunu sıralama performansı. Hız oldukça iyi. Trulli gibi bir sıralama uzmanı bile ilk 10 a kalamıyosa aracın sıralama performansında demektir bu sorun. Tur zamanlarına baktığınızda ve süratlere bakılınca Toyota üst sıralarda. Umarım sıralama sorununu da çözebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir