Brawn Pilot Değişikliği için Bir Sebep Görmüyor

yazar:

kategori:

Brawn takımı Jenson Button ve Rubens Barrichello ile 2010 kontratlarını önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyor.

Takımın mevcut pilotlarının durumunun gelecek yıl ne olacağı sorulduğunda Ross Brawn, “Onlarla devam etmemk için iyi bir nedenimiz yok. Her ikisi de çok iyi iş çıkarıyorlar ve sanırım Spa’nın ardından bunu görüşmeye başlayacağız. Pilotlarla görüşmeye başlamadan önce birkaç şeyi yerine oturtmamız gerekiyor. Concorde Anlaşması imzalandı. Artık ticari tarafın daha iyi olacağını düşünüyoruz. Bu yüzden Spa’nın ardından pilotlarla konuşup durumu çözebiliriz.” dedi.

Düşünülmesi gereken tek nokta takımın Barrichello gibi deneyimli bir pilotla devam etmek yerine uzun vadede yarar sağlayacak genç bir pilotu takıma katmasının doğru olup olmayacağı.

CEO Nick Fry bu konuda, “Her zaman geleceğie bakmalısınız. Ama karar vermek zor. Eğer glecek yıl Jenson ve Rubens ile devam edersek başarılı olacağımza eminim. İyi bir ekibe, araca ve şampiyonluklar kazanan harika bir takım patronuna sahibiz. Gelecek yıl Alonso’nun durumunun ne olacağını beklemiyoruz. Kısa süre içinde karar vereceğiz ama önceliğimiz bu değil.” diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. Aynen öyle oldu ve olacak.

  2. Barichello'nun devam edeceğinin ışığını da görmüş olduk böylece. Yarış galibiyeti Barichello'da hala iş olduğunu göstermekle beraber, Brawn'ı da tatmin etmiş oldu.

    Ama Barichello "artık bırakmalıyım" dediği zaman (tahminen 2010 sonu) yeni pilotlar aramaya başlayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir