Brawn GP, Geleceğini Garanti Altına Alıyor

yazar:

kategori:

Takım bu haline Honda’dan aldığı yeterli destekle 2010’un başına kadar gidebilecek şekilde geldi ancak daha ötesi için F1’de yer alabilmek için daha fazla kaynak bulmak şarttı.

Virgin ile Avustralya Grand Prix’sinde imzalanan anlaşma sezon sonunda bitiyor ve mali konularda anlaşma sağlanaması sonucu Virgin gelecek yıl Brawn GP yerine Manor GP ile yoluna devam edecek gibi görünüyor.

Brawn GP’nin de 2010 için bazı destekçilerşe görüştüğü söyleniyor. Brawn GP CEO’su Nick Fry sponsorların kimliğinin 2010 aracı tanıtılana kadar muhtemelen açıklanmayacağını söylese de takımın Emirates Hava Yolları, Monster Enerji İçeceği ve Bwin ve Telmex ile geçmişte görüştüğü tahmin ediliyor.

Fry, önümüzdeki üç sezon için mali destek konusunda hiç endişeleri olmadığını söylüyor ve “İnsanlar paradan bahsetiklerinde gülümsüyorum çünkü bu sene hep gerekli mali desteğimiz vardı. Bu sene için yeterli para olmasa ne Ross ne de ben bu işe girerdik. Bazı anlaşmalar imzaladık ve gelecek yılki araç tanıtıldığında bunlar da açığa çıkacak.” diye devam ediyor.

Ayrıca Fry ilk kez resmi olarak Virgin ile sene sonunda anlaşmalarının sona ereceğini söyledi. Virgin ile harika bir ilişki yürüttüklerini belirten Fry şirkete gelecek yıl ve sonrası için başarı diledi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir