Bortolotti'nin Adı Ferrari ile Anılıyor

yazar:

kategori:

Ferrari’de Massa’nın yerine şu anda Luca Badoer yarışıyor ancak Badoer’in Avrupa GP’sindeki düşük performansı gelecek yarışlar için spekülasyonları ateşliyor.

Son söylentiler ise Spa’nın ardından Bortolotti’nin Ferrari’de yarışabileceği yönünde.

19 yaşındaki İtalyan sürücü geçtiğimiz senenin sonunda İtalya F3 Şampiyonluğu ödülü olarak Ferrari’nin F2008 aracı ile test yapmış ve Fiorano’da 59.111 ile tur rekorunu kırmıştı.

Bu söylentilere rağmen Bortolotti şu an için odan noktasının Formula 2 olduğunu söyledi ve spekülasyonlara girmek istemediğini belirtti.

Bortolotti “İtalya’da Ferrari koltuğu hakkında çok fazla söylenti var. Dürüst olmak gerekirse Badoer’in aracı hissetmesi için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Onun son yarışından beri her şey değişti ve Spa’da araç da hızlı olduğu için onun daha hızlı olacağını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. birincisi en iyi secenek demedim seceneklerden biri dedim ve ikinciside bu adam bir italyan ve ferrari her zaman iyi bir italyan surucuyu yaristirmak istemistir ferraride ama genelde italyan suruculer orta sinif surucu oluyorlar ama bortolotti biraz farkli f2 yi biraz takip edebilseniz ne demek istedigimi anlarsiniz

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Fiorano'da tur derecesini geliştirdiğine göre hızlı biri. Birde F2'de yarışıyor F1'e en yakın serilerden biri Badoer'den iyi olacağı kesin.

  3. Neye göre en iyi seçenek. Buda şimdilik basın haberi, Ferrari tarafında böyle bir düşünce olduğunu onaylatamadık.

  4. en iyi seceneklerden biri bortolotti en azindan badoerden iyi olacagi kesin

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    hadi bakalım hayırlısı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir