Button: "Spa'da Bir Pilotun İstediği Her Tür Mücadele Var"

yazar:

kategori:

Jenson Button “Spa favori pistlerimden birisi ve bir pilotun istediği her şeye sahip. Burası tepeler, hızlı virajlar ve uzun düzlük kombinasyonlarıyla birlikte Suzuka ve Silverstone gibi dünyadaki en hızlı ve mücadeleci pistlerden birisi. Burası aynı zamanda havanın tahmin edilemeyeceği ormanların içerisinde yer alan çok güzel bir pist.”

“Hava yaz olmasına rağmen yarışta önemli bir faktör olabilir bu yüzden her şeye hazır olmalıyız, tahmin edilemezlik Spa’daki yarış heyecanının bir parçası.”

“Eau Rouge, kuru havada son sürat geçilecek kadar kolay olmasına rağmen hâlâ efsanevi bir pist ve yine de tepenin dibindeyken zemine dokunup tekrar havaya yükseldiğinizde aldığınız his inanılmaz. “

“Son bir kaç yarış benim için zordu ancak araç Valencia’da iyiydi ve yarış içerisinde temize çıktığımda performansımız zirvedeydi. Bu yüzden iyimserim ve bu hafta sonu için oldukça sabırsızlanıyorum.” dedi.

Rubens Barrichello “Valencia’da harika bir haftasonu geçirdik ve hatıraları uzun süre bende yaşayacak. Tekrar kazanmak oldukça iyi hissettiriyor. Her zaman, bu sezon kazanacak araç ve performansa sahip olduğumuzu düşünüyordum bu yüzden hep olumlu düşündüm. Bir kaç gün rahatladım ve artık Spa için tekrar araca binmeye sabırsızlanıyorum!”

“Spa kuşkusuz dünyadaki en iyi pistlerden birisi ve orada yarışmaktan keyif alıyorum. Tur oldukça uzun ve bazı harika virajlar ile hızlı. Burada deneyim kilit nokta çünkü araç ayarları olursa çok fazla zaman kazanabilirsiniz ve aynı zamanda antrenmanlarda ve sıralamalarda pist üstü çalışmalarını iyi değerlendirmelisiniz.”

“Tekrar momentum kazandık ve Valencia’daki sonucun ardından önümüzdeki bir kaç yarışta elimden gelenin en iyisini yapmam gerektiğini biliyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Umarım Spa'da yağmur olmaz.Hele bir de yarış başında yağmur durumu olursa bu Brawn için hiçte iyi olmaz.Umarım kuru bir hafta sonu olur.Button'dan tekrar galibiyet görmek istiyorum çünkü bunu özledik artık.

  2. gokhan cinar avatarı

    hava sartlarına göre redbullar gececek gibi görünüyor üzgünüm :).ama jenson sampiyon olmayı çok istiyor zorlayacaktır eminim…

  3. Jenson Button avatarı

    Aslında Button Sezonun İkinci Yarısında Daha İyi Olan Bir Pilottur Spa'da Podyuma Çıkabilir (Redbulları Geçsin Yeter)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir