Kovalainen 2. Günü Lider Tamamladı <Video>

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, Mclaren Mercedes MP4 22’si ile Valencia testlerinde 2. günün en hızlı ismi olmayı başardı. Fin pilot 2. sıradaki Felipe Massa’nın derecesinden 0.6 sn daha hızlı zaman turu atmayı başardı.

Kimi Raikkonen 2. günün 3. hızlı ismiydi. Felipe Massa sabah saatlerinde ısı sensörünün uyarı vermesi üzerine aracından indi ve kırmızı bayrakların sallanmasına neden oldu.

4. hızlı isim Lewis Hamilton’un arkasında Williams’ın FW29B şasisi ile çalışan Kazuki Nakajima vardı. Nakajima güçlü performans gösterirken yeni araç ile çalışan Rosberg aracı geliştirmeye devam etti.

Fernando Alonso, Nakajima’nın 0.1 saniye gerisinde en hızlı 6. isim oldu. Mark Webber bugün 8. hızlı isimdi ve Red Bull’unda biraz gelişme gösterdi ancak gün içerisinde dayanıklılık osrunları yüzünden 2 defa kırmızı bayrakların sallanmasına neden oldu.

Yeni araç F1.08’deki denge sorunları üzerinde çalışan Nick Heidfeld günün 9. hızlı ismi olurken onu Toro Rosso STR2’si ile Vettel takip etti.

Mclaren Mercedes takımı testlerin 2. gününde gelen olarak uzun sürüşler gerçekleştirdi ve dayanıklılık üzerine çalıştı. Ferrari pilotları ise genel olarak dayanıklılık, ayarlar ve kalkışlar üzerine çalıştı.

Renault takımı Alonso ile birlikte aracın dengesi üzerinde çalıştı. Takım ile 3. gün çalışmasını geride bırakan Alonso takımın gösterdii gelişmeden memnun olduğunu belirtti.

Alonso "Buradaki testlerin amacı yeni aracı tanıtmak ve nasıl çalıştığını anlamaya çalışmaktı. Son gününm iyi geçti, yine problem yaşamadık ve bir çok tur attık ancak aracın gelişmesi önümüzdeki testlerde olacak. "

"Takım ile iyi anlaşıyorum ve her yeni gün aracın içerisinde kendimi daha rahat hissediyorum. Burada taraftarlardan destek görmek hoştu. Bu ekstra motivasyon sağlıyor." dedi.

Yarın Renault’ta görevi Nelson Piquet Jr. devralacak.

Sıra Pilot Takım Lastik Süre Tur
1 H. Kovalainen McLaren Bridgestone 01:11.000 92
2 F. Massa Ferrari Bridgestone 01:11.662 81
3 K. Räikkönen Ferrari Bridgestone 01:11.850 108
4 L. Hamilton McLaren Bridgestone 01:12.076 115
5 K. Nakajima Williams Bridgestone 01:12.255 93
6 F. Alonso Renault Bridgestone 01:12.360 111
7 N. Rosberg Williams Bridgestone 01:12.493 117
8 M. Webber Red Bull Bridgestone 01:12.594 87
9 N. Heidfeld BMW Bridgestone 01:12.976 51
10 S. Vettel Scuderia Toro Rosso Bridgestone 01:13.015 63
11 T. Glock Toyota Bridgestone 01:13.129 95
12 R. Kubica BMW Bridgestone 01:13.230 121
13 S. Bourdais Scuderia Toro Rosso Bridgestone 01:13.307 118
14 A. Sutil Force India F1 Bridgestone 01:13.409 98
15 J. Trulli Toyota Bridgestone 01:13.547 95
16 R. Barrichello Honda Bridgestone 01:14.588 36
17 T. Kogure Honda Bridgestone 01:16.761 50

Sabah Bölümü

*Heikki Kovalainen en hızlı turun sahibi oldu.

*Red Bull pilotu Mark Webber pite girerken aracının durması sonucunda 2. kırmızı bayrağın sallanmasına neden oldu.

*Basına yansayan dereceler içerisinde en hızlı zamanın sahibi olan Felipe Massa günün ilk kırmızı bayrağının sallanmasına neden oldu. Brezilyalı pilotun pit düzlüğünün yakınında yakıtı bitmesi nedeniyle aracının durduğu gelen haberler arasında.

*Bugün Mclaren’de Lewis Hamilton çalışmalara katılan isim olacak.

* Honda takımı bugün 2008’de kullanacağı RA108 aracını ilk defa Valencia’da piste çıkaracak.

raikkonen_f2008_500_val_1_410870769.jpg

hamilton_500_val_1_496961345.jpg
hamilton_500_val_2_233533774.jpg
kubica_500_850971223.jpg
bmw_sauber_500_val_1_127759258.jpg
alonso_500_val_1_545974092.jpg
Günün videosu 



Yorumlar

  1. bu sonuçta bi test burada ki zamanlara aldanmamak lazım dimi mclarenci arkadaşlarım öle degilmiydi!

  2. ya bu mercedes fanlarına bak ya o kadar olaydan sonra hala konuşuyorlar hiç sıkılmadan ben olsam böyle konular açıldıgında konuşmam bile gerisini size bırakıom gecen sene olanları herkes bilio mercedes fanları kendi kenidleri kandırıyorlar

  3. arkadaş hak savunmaktan bahsetmiş, sene başında kuralların orasını burasını mıncıklayarak esneyen tabanları yaptığınızda da hakkınızı savunuyordunuz deilmi.şikayet etmesek daha önceki yıllardan da çok alıştığınız üzere o parçalarla yarışmaya devam edecektiniz. hoş, bu seferde başka bir yöntem buldunuz, McLaren i katakulleye getirdiniz ortalıkta uçuşan belgelerinizle. bakalım bu sene nasıl bir Roma-Bizans tarzı oyun çıkacak sizden merakla bekliyorum.

  4. iyi de massa'nın benzini çıktığı ilk turda bitmiş gibi neden konuşuluyor ki? belki 67. turun sonunda pite dönecekken bitti?? millet ne kadar meraklı ya atıp tutmaya.

  5. uzatmayın arkadaşlar..
    Bmw de denge problemlerinden bahsediliyordu,vakit kaybetmeden düzeltseler iyi olcak. denenecek çok fazla parçamız war daha hızlı olacağız telaş yok.

  6. görünüşe göre sana güvercin yakışır onu kullan 🙂 ""sabah böyle bir haber geçti ben de biliyorum elbette"" demişsin
    laptopsuz okumaya imkanın varsa altına iki kelime yazmayada imkanın olurdu.atalarımız çok güzel demiş "bağırsak gürültüsüne çavdar ekmeği bahane" diye(umarım laptop sahibi olursun birgün 🙂 içine dert olma konusuna gelince zaten senin içine dert olan mevzuyu konuşuyorduk orda yanlışlık olmasın 🙂

  7. massathebest avatarı

    gündüz internet imkanım yok, benzin olayını da yukarıdaki yazıda gördüm. hayrına bir laptop al bana da özlemle görmek istediğin mesajlarımı daha çabuk ulaştırabileyim sana. bu kadar içine dert olacağını bilsem fax-telefon-güvercin gibi bir yol bulur beklediğine kavuştururdum seni. gözlerim yaşardı da soğandan değil, mesajlarımı hasretle beklemenden..

  8. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    ne savunması ?? hahaha bunu ferrari fanı sölüyo yaw bırakın bu işleri.işinize gelince her takım farklı şeyler deniyo denir zaten hep .

  9. Ertan Akkaş avatarı

    Ona ağlamak değil hak savvunmak derler… Sizin gibi pısırık olmaktansa masaya yumruk basar şampiyon oluruz var mı ala… Ayrıca testlere fazla aldanmayın her takım aynı şeyleri yapmıo…

  10. evet geçen senede estik gürledik, sonucuda gördük ferrari ağlaya ağlaya şampiyon oldu.bu kadar ağlayacanğınzı bilsek baştan verirdik harap etmeyin kendinizi bu kadar.

  11. ikincisi hangi takım?

  12. Kovalainen kendini çok güzel ayarlamış 1.11.000 yaparak. keşke 1.11.111 yapsaydı.:) Kamikaze'nin dereceye tekrar baktım valla iyi uçmuş o da.

  13. SinanFerrari avatarı

    Ya bırakın maccacılar bu ayakları geçen senede testlerde böyle estiniz gürlediniz sonuç ne oldu cümle alem gördü.Testleri bu kadar baz almayalım .Ama gerçek şu ki bu sezon yine 2 takım çekişir.

  14. ellerine ağırlık çökmüş dediğin insanlar en azından bişeyler yazmış, sen diyorsun ki sabahki boş depo olabilir gibisinden yazılan haberi gördüm, peki sabah beridir senin ellerin nerelerdeydi? soğan mı doğruyordun 😀 bakıyorum ilk msg lardan itibaren yoksun ama sabahki boş depo olayını gördüm diyorsun bu vakte kadar kimin elleri ve klavyesi ağırlaşmış çok belli :))

  15. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    DÜN MASSA 1.12 KÜSÜRLÜ DERECESİYLE 1.LİÄžİ ALINCA FERRARİ FANLARI F2008 İ GÖKLERE ÇIKARDILAR ! HEHEHE İŞTE ALIN SİZE DERECE !! DERECE ÖLE YAPILMAZ BÖLE YAPILIR;) DÜN MC LAREN MERCEDES 4 YARIŞ KULLANILMASI ZORUNLU OLAN GEARBOX ÜZERİNE ÇALIŞTI SÜREKLİ VE UZUN SÜRÜŞLER YAPILDI.BU GÜN YAPILAN 1.11.000 DERECESİNİN GENE BİZİM TAKIMIMIZ TARAFINDAN 1.10.500 LERE KADAR ÇEKİLEBİLECEĞİNİDE EMİN OLUN ! ONLY McLAREN MERCEDES …..

  16. massathebest avatarı

    bak ellerin çalışmaya başladı şimdi:)

  17. ellerimize ağırlık çökmüşmüş 🙂 ısı sorununu kimse yorumlamamış die baya bir üzülmüşün demekki, dök içini kardeş rahatla 🙂

  18. massathebest avatarı

    serdar sabah böyle bir haber geçti ben de biliyorum elbette. ancak bu haberin peşisıra hemen boş depo olayına girip yorum yapan siz sevgili arkadaşlardan, olayın gerçeği anlaşıldıktan sonra olay ile ilgili hiç yorum göremedim de onun için yazdım. yakıtın bitmesi haberiyle anında çalışan elleriniz ve klavyenize, ısı sorunu olduğu anlaşılınca ne oldu da bir ağırlık çöktü merak ettim. ayrıca mclrnmrcds arkadaşım güzel yorumun için teşekkür ederim, iyi sözleri kendime alıp, –eğer varsa–alaycı tavrını sana bırakıyorum:). yok ise zaten teşekkür ettim.

  19. massathebest avatarı

    serdar sabah böyle bir haber geçti ben de biliyorum elbette. ancak bu haberin peşisıra hemen boş depo olayına girip yorum yapan siz sevgili arkadaşlardan, olayın gerçeği anlaşıldıktan sonra olay ile ilgili hiç yorum göremedim de onun için yazdım. yakıtın bitmesi haberiyle anında çalışan elleriniz ve klavyenize, ısı sorunu olduğu anlaşılınca ne oldu da bir ağırlık çöktü merak ettim. ayrıca mclrnmrcds arkadaşım güzel yorumun için teşekkür ederim, iyi sözleri kendime alıp, –eğer varsa–alaycı tavrını sana bırakıyorum:). yok ise zaten teşekkür ettim.

  20. massathebest bu senede formunda:)ama bu sene işi baya ilerletmiş,yorumlarına gizem katmış adeta bir dedektif gibi sorular sorarak,karşısındakileri zor durumlara sokuyor:)ama yorumun sonundaki o kahkaya olmamış,yorumun ciddiyetini zedelemiş,umarım böyle zekice ve akıllıca yorumlarına devam edersin massathebest arkadaşım…

  21. massathebest avatarı

    hayır. ikisi de mp4-23 kullandılar bugün.

  22. takımların ne yaptıını bilmezsiniz arkadaşlar.bana göre en önemlileri sabahki dereceler.ilk 20-30 tur.ondn sorası ayar dayankılık gibi işler

  23. massabest, kendin soruyon kendin cevaplıyon, boş depoyu millet kafasından uydurmadıki bi ara öyle bir haber geçti o yüzden, bilip bilmeden konuşma.

  24. heikki geçen yılın aracı ile mi atmış o turları?

  25. massathebest avatarı

    massa'nın ve özellikle ferrari'nin hızını boş depo ile yaptığını sanarak kendilerini rahatlatmaya çalışan arkadaşlar umarım gün sonunda problemin yakıt bitmesi değil de ısı kaynaklı olduğunu anlayınca fazla üzülmemişlerdir.:)) ferrari-massa ve rai hızlılar, bu kadar basit. fazla tahminlerde bulunup kendini üzmeye gerek yok:)) şimdi esas şu sorunun cevabını tahmin etmeye çalışınız, aynı araçlarla heikki 1,11,000 yaparken hami nasıl 1,076 saniye geride kalıyor? yoksa heikki'nin deposu boş muydu? ne dediniz? farklı ayarlar deniyorlardır mı? ferrari'nin hızına –boş depo– deyip te mclaren'e gelince –farklı ayarlar–? :)))))) hahahaaaa. ilginç bir yaklaşım, saygı duymak gerek tabi:))

  26. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    şenol ancak şunuda unutmayalım daha ilk yarısıydı ve gercekten tecrübesizdi. aracınında iyi olmaması sebebiyle zorlaması gerekiyordu ve bir sürü hata yaptı. ama yinede daha sonra kalitesini göstedi kovalainen. hamiltonda sanırım birkaç kez pist dışına kaymıstı ilk yarısta podyum zaferine ragmen

  27. Kahretsin ya!vazgeçemiyorum şuaraçtan ya.görmemem lazım ancak öyle.beni bir tek mc laren cılar anlar.

  28. Açıkçası benim için herhangi bişi değişmedi yine test olarak bakıyorum her zaman ve öyle olucak yani bundan sonraki tüm testlerdede McLaren 1.ci olsa dememki aa bu senne kesin şampiyonuz bizden iyisi yok vs vs…Yalnız Kovalainen için parantez açmak gerek diye düşünüyorum performans olarak iyi görünüyor ve rekabetçi olabilir çok çalışıyor ve hırslı bir pilot bakalım Avustralya Gpsinde neler yapıcak geçen yılki Avustralya Gpsi tam bir faciadı onun için..

  29. dünkü dereceler mclarenci arkadaşlara göre test, bugünkü derecelerde tifosi arkadaşlara göre test 🙂

  30. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    bu sadece bir testti değilmi 🙂

  31. 6 salise degil, 60 salise eger zaman birimi kullanmak istiyorsaniz bu sekilde. 0,6 saniye 60 salise yapar siz de takdir edersiniz ki… Ya da 0,1 saniye 10 salisedir..

  32. burak arkadaşım McLaren ne zaman isterse o zaman en hızlı anlatabiliyormuyum bizim hiç bir zaman hız problemimiz olmadı dayanıklılık sorunları yüzünden 2 şampiyonluk gitti(2003,2005) 2007 deki Hamilton'ın sorununu saymıyorum oda ayrı bi konu zaten…

  33. 1.kimi_raikkonen avatarı
    1.kimi_raikkonen

    go ferrari next raikkonen >>>>>>>

  34. mcleren böle bi kere hızlı 5 kere yavaş 😀 forza ferrari

  35. merak etmeyin mclaren onunda agzının payın verir hamiltonundan daha hızlı kimse olamaz ki

  36. Tekrar bir Kamikaze geliyor.

  37. ya bunlar daha test hiç bi anlam ifade etmio yani şimdiden kimin hızlı oldugu bilinmez ferni gecen en hızlı zamnı yapınca mclarenciler bole dediydi yani bosa sevinmesinler daha hiç birsey belli olmazzz

  38. pardon waay beee olacaktı..:))

  39. yaw bee nakajimaya bakın neler yapmış neler!

  40. felipeden 1.11.694 geldi

  41. Heikki uçmuş gerçekten hemde takıma daha yeni katıldı araca çok çabuk adapte olmuş demekki…Ayrıca 1.11 derecesi şuana kadar yapılmış en iyi derece yani pist rekorunu eline aldı Heikki geçen sene Lewis 1.11.120 yapmıştı..

  42. yani sadece dereecelere bakarak bile 2008 sezonunun çok heyecanlı geçiceğini düşünüyorum ilerleyen haftalarda ve yarışlarda sürpriz isimler ve takımlar bile çıkabilir..

  43. F1e başarılı bir Japon pilot gerek. Takagi falan vardı adını oyunlardan hatırlıyorum onlar başarısızdı. Sato başarılı sayılır (şimdilik en iyisi aslında). Nakajima başarılı olursa sevinirim.:)

  44. nakajimaya bak be hızlı küçük japon :))honda nın hali ne olacak bilmiyorum bi araba yapmışlar sanki kartona cetvelle çizim yapmışlar…

  45. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    bence 3 büyüklerden 3.sü geri dönüyor 😀 nakajimaya bakın hele 😀

  46. hamilton şimdiye kadar hovalainen'den fazla tur atmış ama ondan 1,3 sn kadar yavaş. bu muhtemelen farklı çalışmalar yaptıklarını gösteriyordur. biri dayanıklılık üzerine çalışırken biri hız üzerine çalışıyor olabilir.

  47. bence ferrari bu işi götürür renault ve maclaren de kapışır şuan herşey taze araçların ayarları daha çok yeni takımlar araçları keşfediyolar ama sonuç yarışlarda sağlamlık çok önemli vites kutusu sorunu yaşamak kötü olabilir bu sene

  48. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    heıkkı ucmus :D:D nası oldu bu ıs yawww walla sastım kaldım

  49. 4 büyüklerden sonra Williams geliyor. Beklenen bir sonuç.

  50. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    buradan farklı bir türde görebileceğiniz hiçbir yer yok

  51. ya bu dereceleri canlı olarak izleyebileceğimiz bi yer warmı?

  52. ya bu dereceleri canlı olarak izleyebileceğimiz bi yer warmı?

  53. team_spirit avatarı

    heikki daha yeni başladı marifetlerini göstermeye bu sene onu podyumda çokça görücez

  54. kovalainen TC siz araç kullanmaya en çabuk adapte olan pilot bence finlliler ilk iki sırayı domine ettiler kimi için zaten pek söylenecek bir şey yok adam yarış haftasında bütün pilotlar ortama uyum sağlamaya çalışırken o finlandiyada kayak yapıyo ve gelip yarışı kazanıp gidiyo arabayı son limitine kadar zorlayıp kazanan bir pilot tabi araç izin verirse

  55. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    mclaren… adlı arkadaş asıl sen biraz daha araştırma yapta siteye ithamda bulunmadan önce düşün… vereceğim siteyi bilenler bilirler.

    http://www.autosport.com/news/report.php/id/64543 linkli sitedeki — "It is Lewis' birthday today, we've gone to a lot of trouble… He is 23, it is the MP4-23 and he will carry (number) 23 on the car, but that is more by accident than judgement I must say," said team principal Ron Dennis. — bölümü dennisin hamiltonun mp4 23ü süreceğini söylediği haber. bu sitede de bu haber mclaren lansman haberinde geçiyor, yani http://www.trf1.net/formula1_haberler/mclaren_mercedes_mp4_23_lansman.html linkindeki haber.

    konu ile ilgili mclaren'in açıklamasınınaksine hamiltonun 22 numara ile yarışacağı yine bu sitede yayınlandı. haberin daha giriş cümlesi bunu içeriyor. buyur linki >>> http://www.trf1.net/formula1_haberler/787.html itham etmeden önce emin olun lütfen…

  56. işte diyorum ya bunlara bakıp aldanmamak lazım…kaldı ki heikki bu araca daha alışıyor :S

  57. tanver_KIMI avatarı

    ya ark.lar HEIKKI ile LEWIS arasındaki fark 2.111 sn. ikiside aynı aracı kullanıyo bunda bi terslik yokmu sizce??

  58. ilk bakısta mantıklı gibi gorunsede suanda fark 0.9 oldu..ki ferrariye bu kadar fark attıgımızı dusunmuyorum..

  59. McLaren ın depoda az yakıt olduğunu farzedelim, ferrari zaten malum. demekki yakıt yükleri kafa kafaya olunca 0.4-0.5 hızlıyız ferrariden 🙂

  60. şimdiye kadarki testlerden anlaşılacağı gibi tepede iki takım var. onun altında bmw ve renault yer alıyor. williams ta bu sene gelişim gösrerek bu ikilinin arasına üçüncü takım olarak giriyor gibi. onun dışında pilotaj avantajlarıyla kendilerini yukarıya taşıyabilecek vettel ve glock gibi isimler var. honda yine hayal kırıklığı yaşayacak malesef(buton'a yazık oluyor). ilk yarışa doğru durum iyice netleşir.

  61. sonuç ortada da derken mclaren arabalarının hızından bahsediyordum yanlış anlaşılmasın 🙂

  62. belasco kardeşim sadece bu sitede ki haberi okumuşa benziyorsun… diğer f1 siteleerinde hamilton un 23 numarayı kullanacağı yazılmıyordu, söylenmiyordu o yüzden ölçülü şeyler yaz…şimdi mclaren en hızlı turu attı da ne oldu onu da anlamıyorum…geçen senelerde de ferrari uçtu sonuç ortada…herşeyin ortaya çıkmasına daha çok var.bence testlerde hızlara değilde dayanıklılığa bakmak bizim için yeterli bir ölçüt olacak

  63. sevme kardeşim zorla deil ya 🙂 McLaren demi boşalttı depoyu naaptı :))) uçtular birden

  64. hani lewis hamilton 23 numaralı aracı kullanacaktı…23.yaşgününde mp4-23'ü 23 numarayla sürecekti…reklama geldi mi o biçim ama icraata gelince bir şey yok…ya söyleme ya yap kardeşim…işte bu yüzden bu takımı sevemiyorum…

  65. tanver_KIMI avatarı

    ya sizce FARRARInın tüm testlerde genelikle en hızlı olması tesadüfmü yada boş depomu??tamm bunlar test olablr ama bu zamana kadar FERRARI hep önde olduuna göre gerisini siz düşünün…

  66. takımlar bütün verileri en küçük dataları hesap ederek bu testleri yapıyorlar hangi takımın neleri test ettiğini tam olarak bilemeyiz ama buyıl oldukça çekişmeli geçmeye aday bir yıl ve heyecan gittikçe yükseliyor

  67. ne kadar hızlılar ona bakıyor olabilirler diger her seyi bitirip hıza bakıyodur adamlar diger takımlar daha öteki işlerini halletmemiş olabilir her kez aynı zaman diliminde çalışmıyor ya bütün takımlar her testte her turda aynı seyi denemez!!

  68. McLarenForevaa avatarı
    McLarenForevaa

    belkide hafif aracın lastikler üzerindeki etkileri konusunda araştırma yapıyordur adamlar. :))

  69. doğru az yakıt alıp pistte kalma antremanı yapıyorlar :p

  70. ferrari gösteri yapacak takım degildir.Gösteriye ihtiyacı yoktur!

  71. mclaren fan avatarı

    heikiyle lewis nerede babacığım

  72. Az yakıt aldıgına göre demek ki ferrari başka bir sey deniyor olmalı.öle her seyden saçma sapan seyler çıkarmayın!onların neler yapmaya çalıştıklarını nasıl bileceksiniz siz!

  73. bu bir test sonuçta. motorun ısısını yükseltebilecekleri kadar yükseltecekler. nereye kadar dayanacağını görmeye çalışıyorlar.

  74. üstteki resimde Lewis in aracının yandaki bacalar bantla kapatılmış hava çok soğuk herhalde motor yeterince ısınmıyor 😛

  75. oyuncu boş konuşma..

  76. Bu sene ferrariye kim eşlik edicek sizce arkadaşlar zirvede ferrari ya ikinci kim olucak?

  77. Raikonen 1.11.889 yaptı.Alonso 1.12.631 gözüküyor şuan.

  78. McLaren dün esas olarak gearbox testi yaptı, yeni kurallar gereği 4 yarış kullanılması gerekli.gayet başarılımış gearbox.

  79. mclaren fan avatarı

    ferraride takke düştü kel göründü modeli oldu bu olay

  80. McLarenForevaa avatarı
    McLarenForevaa

    en azından ferrarilerin az yakıtla döndüğü anlaşılmış oldu 🙂 BMW lerde depo dolu. McLaren nasıl şu anda bilinmiyor onunda yakında kokusu çıkar.

  81. 2007 macaristan da yaşamıştı o sorunu.

  82. KiMi Matias İce Man avatarı
    KiMi Matias İce Man

    Massa geçen senede böyle bir sorun yaşamıştı benzini bitmişti sıralamalarda ve ilk 10 a kalamamıştı arac benzin koymuşlardı ancak lastikler soğuyunca istedigi dereceyi elde edememişti pit yolunda kalmıştı:)

  83. team_spirit avatarı

    evet aynen öle oluo

  84. Alonso, Nurburgring'de Kiminin başına böyle olay gelmemişti. Ne antremanlarda ne sıralama turlarında nede yarışta. Yarışta 25 tur kala hidrolik sorunundan durmuştu araç. Tek benzer yanı 2 aracında durmuş olması =)

  85. ferrari gösteri turlarımı atıyor yoksa iki damla yakıtla…

  86. kardeşim massa!nın arabada çok yakıyor. LPG taktırsın bence, ruhsatada işletsin

  87. araçlar yanlış kubica f1.08 i kullanıyor. nick f1.07B yi

  88. çok komik ferrari buna benzer durum nurburgrinde kiminini başına gelmişti.Sonra tabi en hızlı dereceyi atar.Herşey ortaya çıkmış oldu.bakalım reno ve Alonso bugün iyi bir ayar tutturup gerçeke performanslarını gösterebilecekler mi?

  89. günün ilk kırmızı bayrağı massa için sallanmış. 🙂 sanırım az yakıt almış yol da kalmış. hehehe

  90. SinanFerrari avatarı

    ferrari bunu hep yapıyor.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir