Hamilton Galibiyet Şansı Olduğunu Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Spa’da cuma gününün en hızlısı olan İngiliz pilot bu hafta sonu yapabilecekleri konusunda temkinli. Hamilton özellikle hızlı virajlarda çok fazla zamana kaybettiğinden bahsediyor.

“Araç antrenmanlardaki testler geçti ancak hâlâ harika değil. Cuma günü harika değildi. Gerçekte bir antrenman seansı yaptık. Bu yüzden araçta bazı değişiklikler yapmalıyız. Ama en önemlisi şu anda rekabetçiyiz. Bu durumdan memnun değiliz diyemem ama daha iyisi olabilir.”

“Hızlı virajlarda harika değiliz ve bunu ikinci sektörde görüyorsunuz. Red Bull’lar Toyotalar bizi ikinci sektörde mağlup ediyorlar. Ama biz de KERS’e sahibiz ve aracımız ilk ve son sektörde iyi.

Hamilton son yarışlarda KERS sayesinde performansını artırıyor ancak o bu avantajın umdukları kadar fazla olmadığını düşünüyor.

“Bir turda sadece iki kez kullanıyoruz. İlk virajın çıkışında  ve arka düzlükte. Çok büyük bir avantaj değil ve tahmin ettiğiniz gibi değil. İlk ve son sektörde hızlıyız ama ikinci sektörde 0.6-0.7 saniye kaybediyoruz. KERS Sayesinde de sadece 0.3 veya biraz daha fazlasını kazanıyoruz. Bu yüzden daha hızlı olabilmeliyiz.”


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    ewet bildiğimiz şey komserlerin elinde emsal teşkil edecek aynı olayın olduğu ve orda hangi kararla olayın sonlandığı(özetle;alonsonun tekrar yerini vermesi uyarısı -> reno nun itirazı -> itirazın komserler tarafından kabulu -> ama bunlar olurken iş içten geçmiş alonso çoktan yerini vermişti) geçen seneki mevzu haksızlıktır, çifte standarttır veya komserlerin cahilliğidir, geçmişte neler olduğunu hatırlayamamlarıdır vs.. bunardan biri. lewis hakkıyla o yarışı kazanmıştır. masa başında kaybetmiştir.

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bencede olan ollmus bıtmıs.hamılton samp bıle olmus .yarına bakalım.yıne kımı hamılton mudacelesı super olur bana gore kı ıkı aracta hızlı gıbı gorunuyor neden olmasın?

  3. kaan kaanhan avatarı

    haksızlıktı bunu tartışmaya bile gerek yok aslında.

  4. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    ya arkadasım ne haksızlıgı ya.dıskalıfıye edılmedıgıne sukretsın.bende severım hamıltonu ama gecen sene kımı ye yaptıgı adıl de degıldı samımıde degıldı centılmenlıkte degıldı.hersey ortadayken aldıgı ceza da ortadayken ne haksızlıgından bahsedıyosun anlıyamadım.

  5. senin yüreğinle orda olman bile bize yeter.kimse senden kazanmanı beklemiyor ama senin ne olursa olsun pes etmeyeceğinide biliyoruz.Geçen sene yapılan haksızlığa bir cevap verme vakti hadi lewis go lewis

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir